Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Βόμβα με τον θρύλο του μπασκετικού Παναθηναϊκού! Μπαίνει στο Survivor 3;

Βόμβα Δημήτρη Διαμαντίδη στο Survivor 3!

2 Δεκεμβρίου 2018 12:48
Survivor Διαρροή: Βόμβα με τον θρύλο του μπασκετικού Παναθηναϊκού! Μπαίνει στο Survivor 3;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Από την πρώτα μέρα των κάστινγκ όποιο όνομα βγαίνει προς τα έξω σας το έχουμε παρουσιάσει και τώρα θα σας αποκαλύψουμε το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΙ!

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν προσπαθεί να πυροδοτήσει την βόμβα μαγατόνων και να βάλει στο Survivor 3 τον απόλυτο θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης; Προτάσεις από 4 μεγάλα κανάλια!

Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αναφέρουν πως η παραγωγή βρήκε κλειστή πόρτα όταν έκανε την πρώτη κρούση και μάλιστα άκρως δελεαστική! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης όμως είπε όχι στην προπονητική για να είναι δίπλα στην οικογένειά του, πόσο μάλλον για να μπει στο Survivor!

Ο εβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού έκλεισε κάθε πόρτα που του χτύπησε ο ΣΚΑΙ, ενώ ούτε τα χρήματα μπορούν να του αλλάξουν άποψη, αφού έχει βγάλει πολλά λεφτά από τις μπασκετικές του ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια τελευταία κρούση στον Δημήτρη Διαμαντίδη, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι να βρουν και πάλι κλειστή πόρτα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share