Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Η κούκλα Ελληνίδα που παρακαλάει η παραγωγή για το Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Το καλύτερο κορίτσι της showbiz πάει Άγιο Δομίνικο!

30 Νοεμβρίου 2018 08:58
Survivor Διαρροή: Η κούκλα Ελληνίδα που παρακαλάει η παραγωγή για το Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από τα γραφεία της παραγωγής στον ΣΚΑΙ!

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα κάστινγκ σας έχουμε μεταφέρει όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα και με τα οποία είτε έχουν γίνει επαφές, είτε έχει σκοπό η παραγωγή να τους χτυπήσει την πόρτα!

Το νέο όνομα που έρχεται στην επιφάνεια είναι εκείνος μιας πανέμορφης Ελληνίδας, η οποία μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα και είναι και Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της ρυθμικής γυμναστικής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόπη Τσαπανίδου: Νέα αρχή για την δημοσιογράφο! - Η πρώτη φωτογραφία από το κανάλι του Μαρινάκη!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Φυσικά και αναφερόμαστε στην Κλέλια Πανταζή! Μια κοπέλα που σίγουρα μαγνητίζει κάθε ανδρικό βλέμμα ενώ είναι και ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες της ελληνικής showbiz!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή του ΣΚΑΙ θα της χτυπήσει την... πόρτα μέσα στις επόμενες ημέρες ευελπιστόντας πως θα την πείσει να πει το μεγάλο "ναι"!

Πιθανότητες για να μπει στο Survivor 3; Λίγες, καθώς η Κλέλια Πανταζή μόλις έφτιαξε την ζωή της και δύσκολα θα αφήσει τον σύζυγό της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share