Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Βόμβα με παίκτρια από το Survivor 1! Μπαίνει και στο 3!

Τρομερό παρασκήνιο! Όνομα βόμβα!

18 Νοεμβρίου 2018 11:14
Survivor Διαρροή: Βόμβα με παίκτρια από το Survivor 1! Μπαίνει και στο 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τα ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης!

Χτες σας αποκαλύψαμε, το δεύτερο όνομα που έκλεισε για το Survivor μετά τον Κώστα Καραφώτη, και αυτό είναι της Έλλης Παπαγγελή!

Ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Εδώ και 10 μέρες το Survivor 3 έχει μπει στην καθημερινότητά μας, αφού ξεκίνησαν τα κάστιγνκ και οι περισσότεροι διάσημοι δίνουν τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι!

Σήμερα όμως σας έχουμε μια βόμβα μεγατόνων! Όπως έχει γίνει γνωστό το Survivor 3 θα είναι μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών, και για να έχει υψηλή τηλεθέαση θα πρέπει να μπουν μεγάλα ονόματα! Ο Ατζούν φαίνεται πως επηρεάστηκε από το πείραμα του Nomads και σκέφτεται στο Survivovr 3 να βάλει παίκτες από το 1!

Και το πρώτο όνομα που σας έχουμε είναι... αποθημένο! Ποια άλλη από την Ειρήνη Κολιδά!

Η ιστορία της πανέμορφης μητέρας είναι γνωστή! Έφυγε από το Survivor 1 μετά από τροχαίο που είχαν οι Μαχητές και ενώ όλοι την έβλεπαν να φτάνει μέχρι τέλους! Η ίδια είχε τονίσει πως θα ήθελε να ξαναμπει στο ριάλιτι και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ την πιέζουν να μπει στο Survivor 3! Η ίδια το σκέφτεται αφού ήδη μετά το Survivor 1 έχει βγάλει αρκετά χρήματα και δεν είναι πρωταρχικός στόχος τα λεφτά!

Όμως οι πιέσεις που δέχεται από την παραγωγή είναι έντονες και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει τα χέρια και να επιστρέψει στις γνωστές της παραλίες στον Άγιο Δομίνικο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share