Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα από τον Ατζούν: Δεν θα βγει ελληνικό Survivor 3! Τι θα δούμε από τον Φεβρουάριο;

Αποκλειστικό! Τρομερό παρασκήνιο

11 Οκτωβρίου 2018 09:17
Βόμβα από τον Ατζούν: Δεν θα βγει ελληνικό Survivor 3! Τι θα δούμε από τον Φεβρουάριο;

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα, 2 χρόνια μετά, σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το πετυχημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Όποια εξέλιξη υπάρχει, ακόμα και σήμερα που δεν είναι στον αέρα το Survivor σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πάντα!

Πρόσφατα έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Athensmagazine.gr και οφείλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας! Ποια είναι αυτή; Πως από το νέο έτος ο Ατζούν έχει πάρει την απόφαση να μην βγει Survivor 3 σε ελληνική έκδοση! Ναι καλά διαβάσατε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Στα μαχαίρια ο ΣΚΑΙ με τον Σάκη Ρουβά: "Είναι απαράδεκτος, βαριέται"!

Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται να ετοιμάζει κάτι δυνατό για να ανεβάσει στο φουλ την τηλεθέαση, μετά την πτώση που είχε στον δεύτερο κύκλο, και φαίνεται έτοιμος για το μεγάλο μπαμ! Ποιο θα είναι αυτό; Ένα κοινό ελληνικοτουρικικό Survivor! Δηλαδή μονομαχία Ελλάδα - Τουρκίας σε καθημερινή βάση ή "μικτό" ομάδες με παίκτες και από τις δύο χώρες σε κάθε ομάδα!

Ο Ατζούν έχει συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες όλα τα ενδεχόμενα και φαίνεται αποφασισμένος να κάνει την μεγάλη έκπληξη! Αν θα είναι οριστικό ή όχι αυτό θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες αφού ένα τέτοιο εγχείρημα έχει τεράστιο ρίσκο!

Όσο για τον παρουσιαστή ενός τέτοιοι μικτού κύκλου; Το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται από κοινού στην παρουσίαση ο Ατζούν με τον Σάκη Τανιμανίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος των συμμοριών η Κυψέλη! (video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share