Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρομερό παρασκήνιο: Ο Ατσούν, το Survivor και η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ!

Για πρώτη φορά!

5 Οκτωβρίου 2018 12:40
Τρομερό παρασκήνιο: Ο Ατσούν, το Survivor και η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ!

Το «Survivor» αποτέλεσε το πρόγραμμα που άλλαξε ουσιαστικά τη ρότα του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια κρατούσε ένα καθαρά ενημερωτικό προφίλ, έχει κάνει στροφή στην ψυχαγωγία με την στενή συνεργασία που έχει με τον Acun Ilicali.

Ο Τούρκος παραγωγός και ιδιοκτήτης του καναλιού TV8 στην Τουρκία, έδωσε αρχικά το ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Ενώ το κανάλι κινούταν στα μέτρια επίπεδα από άποψη τηλεθέασης μέσω του παιχνιδιού κατάφερε να εκτοξευθεί, με τον πρώτο κύκλο να σημειώνει τεράστια επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική βόμβα: Κορυφαίος παρουσιαστής από τον ΑΝΤ1 στο ΣΚΑΙ!

Αυτό ήταν και το μεγάλο στοίχημα του Acun αλλά και των συνεργατών του.
Ο Τούρκος παραγωγός έδωσε συνέντευξη στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιλογή του ΣΚΑΪ για το Survivor. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι Έλληνας συνεργάτης του, τού είπε ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν κάνει πάνω από 8% τηλεθέαση και ήταν αδύνατο το «Survivor» να σημειώσουμε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο Acun Ilicali σημείωσε ότι οι δυο τους είχαν βάλει στοίχημα. Τόνισε μάλιστα ότι μέσω αυτού κέρδισε και χρήματα. Ο Τούρκος παραγωγός είπε στον συνεργάτη του: «αν πέσει κάτω από το 30% θα σας δίνω 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Αν κάνει πάνω από 20% θα μου δώσεις εσύ 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Εκείνος είπε 4 χιλιάδες. Τους απάντησα 5. Στην αρχή όταν έκανε 20% τηλεθέαση χάρηκε, μετά αρχίσαμε τα 65άρια. Έτσι για κάθε επεισόδιο κέρδιζα 200 χιλιάδες ευρώ. Ο φίλος μου αυτός απολύθηκε και μαζί απολύθηκε και ο βοηθός του…».

Πηγή: dailymedia.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share