Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2 - τελικός: Οι αποκαλύψεις του Μουρούτσου, οι αστείες στιγμές και ο μαγάλος νικητής! (video)

Όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό...

14 Ιουλίου 2018 09:01
Survivor 2 - τελικός: Οι αποκαλύψεις του Μουρούτσου, οι αστείες στιγμές και ο μαγάλος νικητής!  (video)

Το Survivor έφτασε στο τέλος του!

Χθες παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης! Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια αθλήτρια εν ενεργεία, όποτε ήταν ρίσκο για εκείνη να μπει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! Η ίδια, αναμφισβήτητα είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια, που έφερε πολλές νίκες στην ομάδα της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατύχημα σοκ στα Χανιά: Τούμπαρε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου! (Photos)

Η Κατερίνα, μεταξύ των άλλων μοιράστηκε με τον Σάκη τα όνειρα της, ενώ τόνισε ότι επειδή ζούμε στην εποχή της Τεχνολογίας, είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να το κάνει στην άκρη το τηλέφωνο της!

"Χαίρομαι που κατάφερε να το κάνω στην άκρη!", είπε μεταξύ των άλλων η Κατερίνα Δαλάκα!

Όσο για τα όνειρα της;

Η Κατερίνα Δαλάκα ονειρεύεται να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του 2020!

Δείτε ααναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

Μια από τις μοναδικές στιγμές που είδαμε στο Survivor ήταν το ατύχημα του Ηλία Γκότση.

Ο παίκτης των Μαχητών σε ένα αγώνισμα δεν πρόσεξε και χτύπησε το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να χάσει... τρία δόντια!

Το σοκαριστικό ατύχημα του Ηλία, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι το αντιμετώπισαν με αρκετό χιούμορ! "Ηλία; Θα τα πεις έξω από τα δόντια;" του είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα και "έκλαιγαν" από τα γέλια!

Το σκηνικό αυτό αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού και ο Ηλίας είπε πως: "Το πήρα λίγο πιο χιουμοριστικά
Την καλύτερη ατάκα μου την είπε ένας μικρούλης, ο Νάσος: "θέλω να κερδίσεις εσύ για να πας να φτιάξεις τα δόντια σου!" αποκάλυψε ο Ηλίας και όλοι στο Άλσος Βεΐκου έσκασαν στα γέλια και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

Δείτε το απόσπασμα:

Σε πολύ λίγες ώρες ένα πολύ όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του μετά από έξι μήνες!

Πρώην διάσημοι και Μαχητές ήταν εκεί και έδωσαν το "παρών" στο μεγάλο τελικό του Survivor , που θα αναδειχθεί νικητής η Κατερίνα ή ο Ηλίας!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έδωσε τον λόγο στους παλιούς παίκτες! Όταν μίλησε ο Μιχάλης Μουρούτσος, μίλησε για την ομάδα των Μαχητων- ενώ έκλεισε με μια κίνηση αλά Michael Jackson!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης είπε: «Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι γιατί οι Μαχητές ήταν πολύ δυνατή ομάδα οπότε κάτι έπρεπε να βρούμε για να πάρουμε νίκη! Οπότε έτσι καταφέραμε να παχύνουμε λίγο...»!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

Πολλές οι στιγμές μέσα στο παιχνίδι!

Σαρδάμ, τσιρίδες, πλάκες και τραγούδια, είναι μόνο λίγες από τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησαν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι!

Απροόπτα που χάρισαν στιγμές άπλετου γέλιου στους τηλεθεατές, συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο συγκεντρωτικό από την παραγωγή! Το αποτέλεσμα; Απλά ξεκαρδιστικό!

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Ιουλίου;

Το παιχνίδι "Πες το αλλιώς" πρόσφερε μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα στο παιχνίδι!

Ο Σάκης Τανμανίδης, πρότεινε στο μοναδικό δίδυμο του παιχνιδιού να παίξει live, δύο λέξεις

Φυσικά αναφερόμαστε στον Νικόλα Αγόρου και τον Κώστα Τσεπάνη που στο quiz, στο συμβούλιο του νησιού χάρισαν στιγμές άπλετου γέλιου στους τηλεθεατές!

Ποιες ήταν οι λέξεις; "Νυστέρι" και "Πεθερά"! Η αλήθεια είναι πως υπήρξε βοήθεια από το κοινό, αλλά οι παίκτες έχουν βελτιωθεί πολύ, με την Κατείρνα Δαλάκα να ρωτάει χιουμοριστικά στον Κώστα Τσεπάνη, αν έχει κάνει προπόνηση!

Η παραγωγή ετοίμασε ένα συγκεντρωτικό βίντεο, με τις πιο αστείες στιγμές από το "Πες το αλλιώς" και πραγματικά γελάσαμε μέχρι δακρύων!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Σήμερα είναι πολύ μεγάλος τελικός του Survivor, που θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής!

Εκτός από τις όμορφες στιγμές, υπήρχαν και πολύ δύσκολες τόσο λόγω των τραυματισμών- αλλά και τις πείνας και των δυσκολιών που αντιμετώπισαν στον Αγ. Δομίνικο!

Με αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν Διάσημοι και Μαχητές στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε και στην ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστκά ότι υπήρξαν άνθρωποι που τον στήριξαν ανιδιοτελώς μέσα στο παιχνίδι και ξαγρύπνησαν στο πλευρό του, όταν δεν ήταν καλά!

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Θωμά, που σηκωνόταν τα χαράματα και άναβε φωτιά και στεκόταν δίπλα του στις δυσκολίες!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor, που ολοκληρώνει το ταξίδι του, μετά από έξι μήνες!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι! Ο παρουσιαστής του έδωσε τον λόγο και τον ρώτησε για την μπλούζα με το τεράστιο λογότυπου που φορούσε και έγραφε πάνω με μεγάλα γράμματα "home project".

"Είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που επέλεξα να βοηθήσω και να δώσω πίσω λίγη από την αγάπη που πήρα..." είπε μεταξύ άλλων ο Παπαργυρόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε τόσο από τον Σάκη όσο και από το κοινό!

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Το Survivor 3, θα βγει και επίσημη στην τηλεοπτικό αέρα την επόμενη σεζόν!

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο παρουσιαστής, στον μεγάλο τελικό έδωσε το link για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Survivor 3!

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής, το πρόγραμμα σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με την Τούρκικη παραγωγή να ταξιδεύει και στις Η.Π.Α, ενώ ο Ατζούν βρέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον μεγάλο τελικό!

Ο Τούρκος παραγωγός, μιλώντας στον Σάκη είπε μεταξύ των άλλων, ότι γευμάτισε και με τους δύο παίκτες- σημειώνοντας ότι τόσο η Κατερίνα όσο και ο Ηλίας, είναι νικητές για απόψε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το Survivor 2 έφτασε στο τέλος του και επίσημα!

Μετά από έξι ολόκληρους μήνες, ο Σάκης Τανιμανίδης, Διάσημοι και Μαχητές μας χαιρέτησαν...

Πριν όμως μας χαιρετήσουν μάθαμε τον μεγάλο νικητή!

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα ήταν στην διάθεση του κοινού για τρεις ολόκληρες ώρες.

Ποιος από τους δυο παίκτες κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και τον τίτλο του Survivor 2018;

Ποιος ήταν αυτός; Ο Ηλίας Γκότσης!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share