Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Tι είδαμε χτες; Η εξομολόγηση του Ηλία, το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, η αποκάλυψη της Σπυροπούλου και οι παίκτες που πάνε στον τελικό! (videos)

Όσα είδαμε στον ημιτελικό...

13 Ιουλίου 2018 08:19
Survivor: Tι είδαμε χτες; Η εξομολόγηση του Ηλία, το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, η αποκάλυψη της Σπυροπούλου και οι παίκτες που πάνε στον τελικό! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο διαφορετικό από τα άλλα μιας και ήταν ο ημιτελικός. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor, το κλίμα ήταν πανηγυρικό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από 6 μήνες πάτησε το πόδι του στην πατρίδα και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκε!

"Καλός και ο Άγιος Δομίνικος αλλά εδώ είναι Ελλάδα!!! " είπε ο παρουσιαστής και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Ο Σάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον ημιτελικό του παιχνιδιού και καλωσόρισε το κοινό και τους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού με ιδιαίτερη θέρμη στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι!

Αφού πρώτα ενημέρωσε για τους αριθμούς που μπορεί το κοινό να ψηφίσει τους τρεις υποψήφιους, στη συνέχεια τους φώναξε μέσα.

Ανάμεσα σε θερμές αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα, οι τρεις υποψήφιοι, ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν στην αγκαλιά των συμπαικτών τους!

Συγκινητικές στιγμές τόσο για τους τρεις υποψήφιους όσο και για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει...

Δείτε το απόσπασμα:

Σιγά- σιγά το Survivor πλησιάζει στο τέλος του και ήταν όλοι εκεί για να υποδεχτούν τον Ηλία, την Μελίνα και η Κατερίνα!

Διάσημοι και Μαχητές αγκάλιασαν τους παίκτες, που σήμερα διεκδικούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και είναι μόλις μια ανάσα μακριά από το χρηματικό έπαθλο των 100,000 ευρώ!

Πολλές αναμνήσεις και ένα όμορφο ταξίδι, που πλησιάζει στο τέλος του! Όλοι οι πρώην συμπαίκτες έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα και θα είναι δίπλα τους σε αυτή την στιγμή!

Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να τους γνωρίσουμε! Φανερά ανανεωμένοι, με αλλαγές στα μαλλιά, ξυρισμένοι και με καλά ρούχα- έδωσαν την θετική τους ενέργεια στον Ηλία, την Μελίνα και την Κατερίνα, που το χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο μεγάλος ημιτελικός του Surivor ξεκίνησε και προβάλλεται live από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι!

Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά και Κατερίνα Δαλάκα είναι στη διάθεση του κοινού για να βγουν οι δυο που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον Survivor 2018!

Οι τρεις υποψήφιοι, μπήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διεξάγεται ο ημιτελικός όπου εκτός απο το κοινο που ήταν ενθουσιασμένο και χειροκροτούσε, τους υποδέχθηκαν και οι παλιοί συμπαίκτες τους.

Εκεί λοιπόν, εμείς εδώ στο Youweekly.gr παρατηρήσαμε κάποια μικρά... φάουλ!

Δεν θα τα κρίνουμε απλά θα σας τα παρουσιάσουμε...

- Ο Νίκος Θωμάς έπεσε στην αγκαλιά του Ηλία Γκότση και τον σήκωσε στον αέρα!

- Ο Νικόλας Αγόρου ψέλισε στο αυτί του Ηλία Γκότση ένα μυστικό και οι δυο παίκτες έσκασαν στα γέλια

- Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έσφιξε την Κατερίνα Δαλάκα στην αγκαλιά του μόλις εκείνη τον πλησίασε βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες φήμες για μεταξύ τους κόντρα.

- Ο Νικόλας Αγόρου με το ζόρι έδωσε το χέρι του στη Μελίνα Μεταξά
- Η Εύη Σαλταφερίδου απέφυγε... διακριτικά να χαιρετήσει την Μελίνα και προτίμησε να φτιάξει την ράντα της!

Είχαμε όμως και μια ηχηρή απουσία που προκάλεσε έκπληξη! Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δεν ήταν πουθενά στους πάγκους!

Μάταια τον ψάχναμε ανάμεσα τους Μαχητές! Γιατί δεν πήγε ο πρώην παίκτης;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνι καύσωνας σ' όλη την χώρα: Θα βαρέσει 36αρια!

Δείτε το απόσπασμα και παρατηρήστε:

Πολύ συγκινημένοι ήταν οι παίκτες με την θερμή υποδοχή των του κοινού, που φώναζε και υποστήριζε τον καθένα ξεχωριστά!

Ο Ηλίας ήταν πολύ συγκινημένος, ενώ είπε πως δεν φτάνει ένα ευχαριστώ για να εκφράσει αυτά που νιώθει! "Ντράπηκα να τους αγκαλιάσω! Μην τους λερώσω!", είπε μεταξύ των άλλων ο Ηλίας για τους συμπαίκτες του, που ήταν εκεί, σε αυτή τη σημαντική στιγμή!

Βουρκωμένη και η Κατερίνα Δαλάκα, με την αγάπη του κόσμου- που δεν ήξερε πως να τους ευχαριστήσει!

" Μακάρι να βρω τρόπο να τους ευχαριστήσω. Αυτοί οι έξι μήνες ήταν πάρα πολύ όμορφοι και βγήκε κάτι πάρα πολύ όμορφο από όλα αυτά. Όλα τα παιδιά αξίζουν να είναι νικητές", είπε μεταξύ των άλλων η Κατερίνα!

Πολύ Θερμή και η υποδοχή της Μελίνας! Όσο για το πως ένιωσε;

"Τους αγαπώ! Δεν περίμενα ότι θα δω καπελάκια, μπλουζάκια και σπλιπάκια με τη φάτσα μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το βλέπω αυτό! Οι συμπαίκτες μου είναι αλλαγμένοι! Είναι πάρα πολύ όμορφη!", είπε χαρακτηριστικά η κουμέρα!

H Μελίνα Μεταξά, φορούσε δύο διαφορετικές κορδέλες αφού ξεκίνησε από τους Μαχητές και κατέληξε στους Διάσημους! Η ίδια, τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ομάδα!

Όσο για το ποιο από τα δύο χρώματα προτιμάει; Η Μελίνα είπε, το πράσινο!

Με αφορμή τα σχόλια της Μελίνας, για τους πρώην συμπαίκτες της ότι είναι όλοι πολύ όμορφοι, ο Σάκης Τανιμανίδηε, είπε χιουμοριστικά:

"Του χρόνου θα το κάνουμε Survivor My Style Rocks!"

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες παίρνουν τον λόγο και αποκαλύπτουν πτυχές τους που έξι μήνες δεν είχαμε δει μέσα στο παιχνίδι!

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία συμβούλια είχε ξεσπάσει σε κλάματα προκαλώντας την απορία των συμπαικτών του αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη...

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Μαχητή γι'αυτό...

"Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού είχες συγκινηθεί και σε είχα ρωτήσει για ποιο λόγο, και μου είχε πεις ότι δεν θέλω να στεναχωρήσω τους δικούς μου..." ρώτησε ο Σάκης και τότε ο ο Ηλιας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση...

"Φεύγοντας γι'αυτό το ταξίδι μου είχαν πει πως και μια μέρα να έμενα στο παιχνίδι θα ήταν περήφανοι για μένα. Αν αποχωρούσα εκείνη την μέρα θα στεναχωριούμενουν για τους γονείς μου, γιατί θα στεναχωριόντουσαν εκείνοι που θα με έβλεπαν εμένα στεναχωρημένο επειδή δεν πέτυχα τους στόχους μου. Η οικογένεια μου είναι όλη μου η ζωή μου και είναι αυτοί που μου έλειψαν περισσότερο στο παιχνίδι. Κατάλαβα πόσο σημαντικοί είναι για μένα αυτοί οι άνθρωποι. Τώρα ξέρω πως αυτοί είναι όλα τα έπαθλα για μένα." είπε ο Ηλίας Γκότσης και οι γονείς του βούρκωσαν που τον παρακολουθούσαν!

Δείτε το απόσπασμα:

Η Κατερίνα Δαλάκα, συνάντησε την οικογένεια της μετά από πολύ καιρό και για την ακρίβεια μετά από 6 μήνες!

Η ίδια, έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της και τους γονείς της, ενώ μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την οικογένεια της, αφού ποτέ δεν είχε λείψει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

"Έχουν κάνει τα πάντα για μένα, είναι πάντα για μένα δίπλα μου. Χαίρομαι που είναι γονείς μου. Δεν είχε ξανατύχει τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν πρόκειται να ξαναφύγω ποτέ από κοντά τους! Λατρεύω το Σοφουλίνι και θα κάνουμε ζουζουνιές!", είπε μεταξύ των άλλων η Κατερίνα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές” στον ημιτελικό του Survivor!

Όμως όχι όποιο και όποιο γαλακτομπούρεκο, αλλά το... μαμαδίσιο γλυκό από τα χεράκια της κυρίας Μεταξά!

Τι ακριβώς έγινε; Να σας εξηγήσουμε αμέσως!

Η Μελίνα Μεταξά τη στιγμή που συναντήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με τους γονείς της είχε την τύχη να φάει το ξακουστό γαλακτομπούρεκο της μανούλας της.

Η Μελίνα όμως είχε τάξει και στον Σάκη ότι θα του πήγαινε ένα κομμάτι αφού του το είχε παινέψει τόσο πολύ! Ο παρουσιαστής πήγε να κάνει πλάκα στην Μελίνα και της είπε πως είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε! "Μου είχες τάξει ένα γαλακτομπούρεκο και δεν σε είδα να το φέρνεις!"¨της είπε και προκάλεσε την ένσταση του πατέρα της Μελίνας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Ανατροπή λεωφορείου στην Δράμα με δεκάδες τραυματίες!

"Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αμέσως! Μας παίδεψες έξι μήνες και γι'αυτό σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου! Μας έχεις κάνει τη ζωή πατίνι έξι μήνες γι'αυτό θα σου επιτρέψω να διαλέξεις άλλους τρεις παίκτες και να απολαύσεις το γαλακτομπούρεκο!" είπε ο κύριος Κώστας κάνοντας πλάκα στον Σάκη και το κοινό τον αποθέωσε!

Η μαμά της Μελίνας είχε φροντίσει όμως και για τον Τανιμανίδη και του είχε φέρει σπιτικό γαλακτομπούρεκο! "Το βουλώνω! Με αποστομώσατε! Ανακαλώ! Είναι το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!" απάντησε ο Σάκης που έπαιρνε κλεφτές μπουκιές από το γλυκό!

Ποιους παίκτες διάλεξε ο Σάκης; Φυσικά τους τρεις υποψήφιους!

Δείτε το απόσπασμα:

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι σιγά- σιγά ολοκληρώνεται με τον τελικό να είναι αύριο! Όλοι οι παλιοί παίκτες έδωσαν το παρών στο Άλσος Βεΐκου! Μαχητές και Διάσημοι ήταν στο πλευρό της Κατερίνα Δαλάκα, του Ηλία Γκότση και της Μελίνας Μεταξά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, απευθύνθηκε στους παίκτες που παραβρέθηκαν- ενώ απευθύνθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

"Βλέπω και άλλους παίκτες εδώ που δεν ήμουν σίγουρος αν θα είναι εδώ. Νόμιζα ότι η Κωνσταντίνα θα είναι σε κάποια άλλη εκπομπή. Κωνσταντίνα μου, σε ευχαριστούμε που ήρθες!", είπε ο Σάκης Τανιμανίδης!

Όσο για την απάντηση που έλαβε;

"Η χαρά είναι όλη δική μου. Δεν θα μπορούσα να λείψω από μια τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν το περίμενα.", είπε μεταξύ των άλλων η Κωνσταντίνα και πρόσθεσε ότι αυτό το παιχνίδι γέννησε πολλά συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα!

Ο Σάκης, όμως δεν σταμάτησε εκεί και έβγαλε λαβράκι!

"Πες μας ένα κουτσομπολιό. Που θα σε δούμε; Οι συζητήσεις με το κανάλι πως πάνε;...", ρώτησε ο παρουσιαστής!

"Είμαστε σε καλό δρόμο! Σίγουρα ο Νικόλας he's styles rocks...", απάντησε η Queen!

Όποτε, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής My Style Rocks!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Σε τρελά κέφια ο Σάκης Τανιμανίδης απόψε!

Δεν άφησε σε... χλωρό κλαρί τους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού!

Πρώτα έδωσε τον λόγο στην Ελένη Χατζίδου και την Ξένια των Rec οι οποίες αφιέρωσαν η κάθε μια από ένα τραγούδι στους τρεις υποψήφιους!

Όταν έφτασε στην Ροδάνθη δεν μπορούσε φυσικά να μην την... τρολάρει για τις πολλές φορές που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. "Ροδάνθη είσαι εδώ και δεν είσαι και υποψήφια!" της είπε ο Σάκης και εκείνη έγινε κατακόκκινη σαν το φόρεμα της!

Εκεί όμως που έγινε το τρελό "γλέντι" ήταν όταν έφτασε στον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου οι οποίοι έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό απίστευτους καβγάδες!

"Πρέπει να τελειώσουμε όλο αυτό με μια αγκαλιά! Είμαι και προξενήτρα!" τους είπε ο Σάκης! Ο Σώζων σαν σωστός κύριος είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση της κυρίας!

"Είναι πολύ ευγενικός σήμερα ο Σώζων! Δεν μπορώ να αρνηθώ!" είπε η Εύη για να προκαλέσει την αντίδραση του Σώζωντα! "Πάντα είμαι ευγενικός! Θα μπω στον μπαμπά της Μελίνας να σε βάλει να ανακαλέσεις!"

"Σάκη μας γλεντάς!" έλεγε και ξαναέλεγε η Εύη! Φυσικά η αγκαλιά έγινε με την κατάλληλη ρομαντική μουσική υπόκρουση και το κοινό δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

Ούτε και εμείς φυσικά! Σωστός ο Σάκης!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουλίου;

Δείτε το απόσπασμα:

Ένα βίντεο έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, που πρόσφερε στιγμές άπλετου γέλιου!

Σαρδάμ, μικρά λάθη και μοναδικές backstage στιγμές από τα γυρίσματα του Survivor!

Σακής Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός, απλά απολαυστικοί στα αναπάντεχα που τους έτυχαν σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι, που διάρκεσε 6 μήνες και σιγά-σιγά πλησιάζει στο τέλος του!

"Αυτή ήταν η εκπληξούλα που μου είχε η παραγωγή, γελάσαμε πολύ..", είπε χαρακτηριστικά ο Σάκη Τανιμανίδης!

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στο σχετικό βίντεο:

Η παρουσία της μέσα στο παιχνίδι, έδωσε αναμφισβήτητα μια διαφορετική νότα! Ο λόγος, για την Quenn Κωνσταντίνα, που όταν είχε μαθευτεί ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αναρωτηθεί πως ακριβώς θα ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες!

Όχι μόνο έδειξε μια άγνωστη για τους περισσότερους πλευρά του χαρακτήρα της, μέσα στο παιχνίδι ,αλλά και κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα βελτίωσε τον εαυτό της!

Απίστευτες στιγμές γέλιου χάρισε η παρουσία της στο Survivivor! H Κωνσταντίνα,αντιμετώπιζε τα πάντα με ηρεμία, ενώ τρόλαρε τον εαυτό της σε κάθε ευκαιρία!

Πολλές οι αξέχαστες στιγμές της στο παιχνίδι!

Ποιος θα ξεχάσει την τσουλήθρα που προσπαθούσε να ανέβει και συνεχώς έπεφτε πίσω; Η ίδια ,όμως, τα κατάφερνε αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτανε τελευταία, αλλά κέρδιζε!

Δεν γινόταν, λοιπόν, να μην της ετοιμάσουν ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της μέσα στο παιχνίδι! Το αποτέλεσμα; Απλά απολαυστικό!

Ακόμη και τώρα, όταν το έβλεπε είχε "λυθεί" στα γέλια! Μια και μοναδική!

Η Κωνσταντίνα, όταν τελείωσε το αφιέρωμα, είπε:"Θα μου το δώσετε να το δείχνω στα παιδιά μου όταν δεν τρώνε το φαγητό τους!"

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο!

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο reality επιβίωσης!

Ο Μαχητής είχε κάνει σήμα κατατεθέν του το... μουστάκι του αλλά και την ατάκα του "Εμείς είμαστε!" που έλεγε κάθε φορά με βροντερή φωνή στα αγωνίσματα.

Η ατάκα του αυτή... χτύπαγε στα νεύρα τους αντίπαλους και ανέβαζε το ηθικό των συμπαικτών του! Φυσικά προβλήθηκε βίντεο απο τις αμίμητες στιγμές αυτές του Νικόλα κατά τη παραμονή του στο παιχνίδι και τα γέλια βγήκαν αυθόρμητα!

Ο Σάκης, γνωστό πειραχτήρι, δεν μπορούσε να μην τον ρωτήσει γιατί το έκανε αυτό και γιατί φώναζε συνέχεια "Εσύ είσαι"!

"Ήταν κάτι εμψυχωτικό! Τόνωνα τους παίκτες!" απάντησε ο Νικόλας ο οποίος μάλλον ένιωσε λίγη αμηχανία που έπρεπε να... δικαιολογηθεί!

Δείτε το απόσπασμα:

Μια πολύ δυνατή σχέση έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ηλία και τον Νικόλα!

Οι δύο παίκτες, μπορεί να μην ξεκίνησαν με τιςκαλύτερες προδιαγραφές και στην αρχή να μην είχαν πολύ καλές σχέσεις, αλλά στην πορεία του παιχνιδιού αυτό άλλαξε!

Ηλίας και Νικόλας, έκαναν πάρα πολύ παρέα και μοιράστηκαν πολλά πράγματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού- ειδικά μετά την νέα σύνθεση των ομάδων!

Ο ίδιος μιλώντας στον ημιτελικό, ευχαρίστησε τον Νικόλα γι αυτές τις στιγμές, ενώ μεταξύ των άλλων ανέφερε και την στήριξη που είχε από τον συμπαίκτη του όταν δεν κέρδισε το αυτοκίνητο και ήταν στεναχωρημένος!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο, τι του είχε πει στην βάρκα!

Από τα χίλια κύματα πέρασε η σχέση του Ηλία και της Μελίνας, που από την αρχή του παιχνιδιού- έκαναν πολύ παρέα μέσα στο Survivor!

Οι δυο τους, μετά την νέα σύνθεση των ομάδων απομακρύνθηκαν, ενώ τελευταία ήρθαν και πάλι πολύ κοντά! Η Μελίνα μίλησε, με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τον Ηλία!

Η παίκτρια των Διασήμων, είπε μεταξύ των άλλων:

«Ξεκίνησαμε με τον Ηλία μαζί και ήμασταν στο περιθώριο. Μπορεί αν δεν ήταν ο Ηλίας να μην άντεχα εγώ, ή αν δεν ήμουν εγώ να μην άντεχε ο Ηλίας. Ο Ηλίας ξέσπασε σε χειροκροτήματα για τα όσα είπε η συμπαίκτρια του και φίλη του.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στους τρεις υποψήφιους.

Όταν έφτασε η σειρά της Kατερίνας Δαλάκα, η παίκτρια μεταξύ άλλων έδωσε και μια συμβουλή σε όσους βάζουν στόχους στη ζωή τους...

"Στόχευσε το φεγγάρι, ακόμα και αν δεν το πετύχεις, μπορεί να βρεθείς κάπου ανάμεσα στα αστέρια" είπε η παίκτρια των Διασήμων και προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και των συμπαικτών της!

Δείτε το απόσπασμα:

Ήρθε μια πολύ σημαντική στιγμή μέσα στη βραδιά, αφού οι γονείς των παικτών πήραν τον λόγο και μίλησαν για τον τρόπο που βίωσαν και εκείνοι το Survivor!

Ο πατέρας του Ηλία Γκότση, πήρε αρχικά τον λόγο, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τον γιο του! Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό από όταν ο Ηλίας Γκότσης έδινε εξετάσεις για την Γυμναστική Ακαδημία!

Ο Ηλίας μπορεί να μην έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ καιρό, όπως άλλοι συναθλητές του, αλλά με το πείσμα του και με την θέληση του κατάφερε να βγει δεύτερος!

Ο πατέρας του μάλιστα, είπε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν κοιμόταν για να είναι νοερά δίπλα στον Ηλία!+

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο!

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και με την αγωνία να "βαράει" κόκκινο, ο Σάκης Τανιμανίδης, έδωσε τον λόγο στους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού και τους ζήτησε να πάρουν θέση!

Οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον, έδωσε την ψήφο υποστήριξης σε κάποιον από τους τρεις υποψηφίους!

Πως μοιράστηκαν οι ψήφοι;

Έχουμε και λέμε! Ο Στέλιος Κρητικός στηρίζει την Κατερίνα Δαλάκα, γιατί θέλει να ... συμπεθερέψουν!

Η Μαρίνα Πήχου στηρίζει τον Ηλία Γκότση, όπως και η Ντάρια και ο Πάνος!

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και για τους τρεις υποψηφίους στηρίζουν την Κατερίνα, όπως και η Σπυροπούλου, η οποία όπως είπε οφείλει το φαγητό της στην Δαλάκα πάρα πολλές φορές!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα, "κονταροχτυπήθηκαν" στις ψήφους και διεκδικούσαν μια μεγάλη θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού!

Για τρεις ώρες, οι παίκτες ήταν στην διάθεση του κοινού, το οποίο ψήφισε και αποφάσισε! Οι ψήφοι λοιπόν μίλησαν και οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό και θα δούμε αύριο στον τελικό, live στο Γαλάτσι, ήταν οι.... Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share