Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2:Η Σπυροπούλου αυτοτρολάρεται! Το ξεκαρδιστικό βίντεο από την πορεία της μέσα στο παιχνίδι! (video)

Μια είναι η Queen!

12 Ιουλίου 2018 23:54
Survivor 2:Η Σπυροπούλου αυτοτρολάρεται! Το ξεκαρδιστικό βίντεο από την πορεία της μέσα στο παιχνίδι! (video)

Δεν υπάρχει!

Η παρουσία της μέσα στο παιχνίδι, έδωσε αναμφισβήτητα μια διαφορετική νότα! Ο λόγος, για την Quenn Κωνσταντίνα, που όταν είχε μαθευτεί ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αναρωτηθεί πως ακριβώς θα ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Καταιγισμός" στο Twitter!Οι "μαϊντανοί", το ρεκτιφιέ του φραουλίτσα και η αντροχωρίστρα που έδιωξε την κινεζούλα (photos)

Όχι μόνο έδειξε μια άγνωστη για τους περισσότερους πλευρά του χαρακτήρα της, μέσα στο παιχνίδι ,αλλά και κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα βελτίωσε τον εαυτό της!

Απίστευτες στιγμές γέλιου χάρισε η παρουσία της στο Survivivor! H Κωνσταντίνα,αντιμετώπιζε τα πάντα με ηρεμία, ενώ τρόλαρε τον εαυτό της σε κάθε ευκαιρία!

Πολλές στιγμές μέσα οι αξέχαστες στιγμές της στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας δουλεύουν; Ο συνοδός της Σπυροπούλου στον ημιτελικό και η.. περίεργη λεζάντα στη φωτογραφία! (photo)

Ποιος θα ξεχάσει την τσουλήθρα που προσπαθούσε να ανέβει και συνεχώς έπεφτε πίσω; Η ίδια ,όμως, τα κατάφερνε αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτανε τελευταία, αλλά κέρδιζε!

Δεν γινόταν, λοιπόν, να μην της ετοιμάσουν ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της μέσα στο παιχνίδι! Το αποτέλεσμα; Απλά απολαυστικό!

Ακόμη και τώρα, όταν το έβλεπε είχε "λυθεί" στα γέλια! Μια και μοναδική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ξεκαρδιστικό! Οι backstage στιγμές για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! (video)

Η Κωνσταντίνα, όταν τελείωσε το αφιέρωμα, είπε:"Θα μου το δώσετε να το δείχνω στα παιδιά μου όταν δεν τρώνε το φαγητό τους!"

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share