Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: “Είναι απαράδεκτο αυτό! Ανακάλεσε!” - Ο μπαμπάς της Μελίνας έδωσε “ρέστα” και αποθεώθηκε! (video)

Το γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές”!

12 Ιουλίου 2018 22:50
Survivor 2: “Είναι απαράδεκτο αυτό! Ανακάλεσε!” - Ο μπαμπάς της Μελίνας έδωσε “ρέστα” και αποθεώθηκε! (video)

Ένα γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές” στον ημιτελικό του Survivor!

Όμως όχι όποιο και όποιο γαλακτομπούρεκο, αλλά το... μαμαδίσιο γλυκό από τα χεράκια της κυρίας Μεταξά!

Τι ακριβώς έγινε; Να σας εξηγήσουμε αμέσως!

Η Μελίνα Μεταξά τη στιγμή που συναντήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με τους γονείς της είχε την τύχη να φάει το ξακουστό γαλακτομπούρεκο της μανούλας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Θα κάνουμε ζουζουνιές..."- Βουρκωμένη! Η υπόσχεση της Δαλάκα στην μικρή της αδερφή! (video)

Η Μελίνα όμως είχε τάξει και στον Σάκη ότι θα του πήγαινε ένα κομμάτι αφού του το είχε παινέψει τόσο πολύ! Ο παρουσιαστής πήγε να κάνει πλάκα στην Μελίνα και της είπε πως είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε! "Μου είχες τάξει ένα γαλακτομπούρεκο και δεν σε είδα να το φέρνεις!"¨της είπε και προκάλεσε την ένσταση του πατέρα της Μελίνας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Συγκίνηση! Η εξομόλογηση του Ηλία Γκότση για τα κλάματα στο Συμβούλιο του νησιού! - “Αν αποχωρούσα τότε θα...” (video)

"Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αμέσως! Μας παίδεψες έξι μήνες και γι'αυτό σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου! Μας έχεις κάνει τη ζωή πατίνι έξι μήνες γι'αυτό θα σου επιτρέψω να διαλέξεις άλλους τρεις παίκτες και να απολαύσεις το γαλακτομπούρεκο!" είπε ο κύριος Κώστας κάνοντας πλάκα στον Σάκη και το κοινό τον αποθέωσε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: - Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών με την υποδοχή των πρώην συμπαικτών τους! "Ντράπηκα να τους αγκαλιάσω για να μην...!"(video)

Η μαμά της Μελίνας είχε φροντίσει όμως και για τον Τανιμανίδη και του είχε φέρει σπιτικό γαλακτομπούρεκο! "Το βουλώνω! Με αποστομώσατε! Ανακαλώ! Είναι το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!" απάντησε ο Σάκης που έπαιρνε κλεφτές μπουκιές από το γλυκό!

Ποιους παίκτες διάλεξε ο Σάκης; Φυσικά τους τρεις υποψήφιους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share