Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Τα αρχικά αποτελέσματα: Ποιος προηγείται, ποιος μένει εκτός τελικού;

Μόνο εδώ: Έχουμε τα αποτελέσματα από την 1η ώρα της ψηφοφορίας!

12 Ιουλίου 2018 22:07
Survivor - Διαρροή: Τα αρχικά αποτελέσματα: Ποιος προηγείται, ποιος μένει εκτός τελικού;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και δεν θα μπορούσε να σας αφήσει παραπονεμένους σήμερα στον μεγάλο ημιτελικό!

Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά έχουμε τεθεί από τις 21:00 στην διάθεση του κοινού σε μια 3ωρη ψηφοφορία, για να προκύψουν τα 2 άτομα που θα περάσουν στον μεγάλο αυριανό τελικό, από όπου θα προκύψει και ο φετινός νικητής του Survivor!

Το Athensmagazine.gr "τρύπωσε" στο τηλεφωνικό κέντρο και έχει μάθει τα πρώτα αποτελέσματα από την ψηφοφορία!

Η αλήθεια είναι πως το ντέρμπι είναι μεγάλο και ο πολλά μπορούν να ανατραπούν! Εμείς θα σας προσφέρουμε μια πρώτη γεύση ώστε να γνωρίζετε πρώτοι από όλους προς τα που πάει η... πρόκριση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το Twitter δίνει "πόνο" και πάλι! Η "ζηλιάρα", τα "προβατάκια" και....ο "Θοδωρής"! (photos)

Αρχικά μετά από μια ώρα ψηφοφορίας πρώτος με ελάχιστη διαφορά είναι ο Ηλίας Γκότσης, με την Κατερίνα Δαλάκα να ακολουθεί στην κυριολεξία με ψήφους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Ο Μαχητής φαίνεται να συγκεντρώνει ένα ποστοστό κοντά στο 37% των ψήφων με την Κατερίνα Δαλάκα να ακολουθεί με ένα αντίστοιχο γύρω στο 36.5%! Επομένως η Μελίνα έρχεται τρίτη προς το παρόν με ένα ποστοστό 26.5% που την αφήνει εκτός τελικού!

Ωστόσο η διαφορά μπορεί να ανατραπεί, καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμα 2 ώρες ψηφοφορίας! Το Athensmagazine.gr όταν έχει κάτι νεότερο θα σας το μεταφέρει αμέσως!

Συνεχίστε να ψηφίζετε στους παρακάτω αριθμούς τον αγαπημένο σας παίκτη:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share