Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! "Οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί γιατί...." (video)

Έκανε τον απολογισμό της!

12 Ιουλίου 2018 00:05
Survivor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα!

Πολύ συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, μετά το τέλος του αγωνίσματος! Η παίκτρια των Διασήμων, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Αγ. Δομίνικο- ενώ έκλεισε με νίκες ένα πολύ όμορφο ταξίδι!

«Εγώ σε αυτή την παραλία, είμαι από την πρώτη ημέρα Σάκη. Έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές καλές, κακές, όμορφες και δεν μπορώ να φανταστώ ότι απλά θα κοιτάξω την παραλία αυτή και δεν θα την ξαναδώ»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: "Πονάω πολύ...."- Φανερά επιβαρυμένο το πόδι παίκτριας! Τι συνέβη; (video)

Η ίδια, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναεπιστρέψω και εγώ σε αυτό το μέρος, γιατί το νιώθω και εγώ σαν σπίτι μου και πάρα πολλές φορές όταν φεύγαμε για τα αγωνίσματα έλεγα "άντε είμαι κουρασμένη, να γυρίσω σπίτι μου." . Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν υπάρχει αυτό, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν μια απλά καθημερινή ζωή (....), ήταν όλα έντονα και παλεύαμε κάθε δευτερόλεπτο για να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε κάτι που στη ζωή μας ήταν αυτονόητο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση του athensmagazine.gr! - Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το τελευταίο έπαθλο! (video)

Η ίδια εξήγησε ότι δεν μπορεί να βρει λόγια για να περιγράψει αυτά που έζησαν, ενώ είπε ότι μακάρι να ήταν ένα παιχνίδι όλα, αφού έξω στον κόσμο άνθρωποι παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν!

Η Κατερίνα, μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν το μετανιώνω ποτέ που ήρθα, γιατί οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί στο να έρθω εδώ...Οι γονείς μου ήταν αρνητικοί, ας πούμε, στο να έρθω εδώ, γιατί ξέρεις είμαι αθλήτρια εν ενεργεία και είναι τεράστιο ρίσκο. Αλλά, χαίρομαι που είτε πετύχαινε, είτε όχι σε αυτή μου την επιλογή είναι καθαρά δική μου απόφαση, οπότε χαίρομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε αυτό το παιχνίδι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουντιάλ 2018: Η Κροατία πάει τελικό! (video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share