Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Αυτή ήταν η κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία!

Ποιος παίκτης που βρίσκεται στην 4αδα βρισκόταν στον... πάτο;

11 Ιουλίου 2018 10:56
Survivor αποκλειστικό: Αυτή ήταν η κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr σας μετέφερε και φέτος όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα σας αποκάλυψε όλες τις διαρροές και το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ότι έπεφτε στην αντίληψή μας σας το μεταφέραμε αμέσως! Πλέον έμειναν τέσσερις παίκτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, και μέσα στο παιχνίδι τους κράτησε η 48ώρη ψηφοφορία που είχε γίνει; Ποια όμως ήταν η πραγματική κατάταξη; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα και σας την μεταφέρει!

Γι' αυτό το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γιατί το λέμε αυτό; Ο τελευταίος παίκτης που έχει αποχωρήσει ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος, όμως αν ήταν υποψήφιος νωρίτερα θα είχε αποχωρήσει πρώτος, αφού ήταν ο παίκτης που είχε βγει τελευταίος στην 48ωρη ψηφοφορία! Κάτω και από την Ροδάνθη που αποχώρησε πρώτη αλλά και από οποιαδήποτε άλλον παίκτη!

Όσο για την κορυφή; Πρώτη είχε βγει η Κατερίνα Δαλάκα, δεύτερος ο Ηλίας και τρίτος ο Νικόλας! Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως η Βιργινία, που είχε βγει προτελευταία στην 48ωρη παραμένει στο παιχνίδι! Και αυτό γιατί ήταν μόλις μια φορά υποψήφια και αυτή με τον... μοναδικό παίκτη που βρισκόταν από κάτω της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το τελευταίο αγώνισμα και αυτό είναι το απίθανο έπαθλο!

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη στο Athensmagazine.gr:

01. Κατερίνα Δαλάκα

02. Ηλίας Γκότσης

03. Νικόλας Αγόρου

04. Μελίνα Μεταξά

05. Πάνος Θεοδώρου

06. Εύη Σαλταφερίδου

07. Γιάννης Τσίλης

08. Ροδάνθη Καπαρού

09. Βιργινία Δικαιούλια

10. Χάρης Γιακουμάτος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share