Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, ο απολογισμός του Ηλία και οι αλλαγές μέχρι τον τελικό! (videos)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

11 Ιουλίου 2018 07:46
Survivor: Τι είδαμε χτες; Το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, ο απολογισμός του Ηλία και οι αλλαγές μέχρι τον τελικό! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Ο Χάρης Γιακουμάτος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον κόσμο να υποστηρίζει την Βιργινία, εξασφαλίζοντας την παραμονή της μέσα στο παιχνίδι!

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι είναι ολοφάνερο ότι δεν το περίμενε- ενώ εξήγησε ότι δεν είναι ότι δεν πιστεύει στον εαυτό της, αλλά πίστευε στον φίλο της τόσο σαν αγωνιστικότητα όσο και σαν άνθρωπος!

«Όπως είπα δεν έχω εγωισμό όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπάω, αλλά σίγουρα το γεγονός που έμεινα με έχει χαροποιήσει, αν και στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Χάρης.... », είπε μεταξύ των άλλων η Βιργινία!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Η αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου, ήταν κάτι, που όπως φαίνεται περίμενε η Μελίνα Μεταξά!

Η ίδια, εξήγησε ότι έλεγε στην αρχή του παιχνιδιού στην Βιργινία ότι θα φτάσει πολύ μακριά, ενώ εκείνη σκεφτόταν ότι θα φτάσει μέχρι την ένωση!

Η Μελίνα Μεταξά, πρόσθεσε: «Δικαιώθηκα....Καταφέραμε τρία κορίτσια να είμαστε στη τετράδα και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενη!», είπε μεταξύ των άλλων η Μελίνα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο Ηλίας Γκότσης πλέον είναι ο μόνος άντρας που έχει μείνει στο νησί- ενώ το χθεσινό συμβούλιο ήταν το τελευταίο για τους παίκτες και τα συναισθήματα...ανάμικτα!

Ο παίκτης των Μαχητών, εξήγησε ότι πέρασαν χιλιάδες αναμνήσεις από το μυαλό του, τονίζοντας πως είναι μια μοναδική εμπειρία, που του αφήσει γλυκιά γεύση!

«Είμαι ο μόνος άντρας που θα πάει στην Ελλάδα στην ψηφοφορία. Είναι περίεργο και νομίζω ότι και οι 4 που φτάσαμε μέχρι εδώ, είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο»!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό και στο παιχνίδι έχουν μείνει τρεις γυναίκες, ο Μελίνα, η Κατερίνα , η Βιργινία και ο Ηλίας!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αναφέρθηκε στο γεγονός ρωτώντας την Μελίνα πως νιώθει γι αυτό, ενώ είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη αφού οι φίλοι της είναι στην τετράδα, συμπεριλαμβανομένου και του Ηλία!

«Άρα αν αλλάξουμε τον τίτλο που έδωσα προηγουμένως, ότι το Survivor είναι γυναικεία υπόθεση...θα μπορούσαμε να βάλουμε ότι "Στον τελικό του Survivor οι φίλοι της Μελίνας"...Έτσι αν θες να φτάσεις μακριά..γίνε κολλητός με την Μελίνα. Όλοι σου οι κολλητοί έφτασαν στον τελικό», είπε χιουμοριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ποια η αντίδραση της Μελίνας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου;

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν στο χθεσινό συμβούλιο η Μελίνα Μεταξά!

Η παίκτρια των Διασήμων, μεταξύ των άλλων, εξήγησε τους λόγους που συγκινήθηκε! Η Μελίνα τόνισε ότι προσπαθούσε να κρατηθεί και να μην κλάψει όσο καμία άλλη φορά, αλλά δεν τα κατάφερε.

"Δεν μου άρεσε που πήγαμε σε αυτό τον χώρο για τελευταία φορά...", ενώ πρόσθεσε ότι ήταν ένας χώρος, όπου τα συναισθήματα ήταν έντονα, γιατί κάθε φορά γινόταν όλη η διαδικασία με την ψηφοφορία, αλλά και τις διαφωνίες!

Η Μελίνα, είπε χαρακτηριστικά, ότι κρατάει τις ευχάριστες στιγμές και μια γλυκιά ανάμνηση! "Ξέροντας ότι δεν θα ξαναβρεθώ σε εκείνο τον χώρο...με κράταγε καθ' όλη τη διάρκεια του συμβουλίου μια συγκίνηση...."

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι αναμφισβήτητα μια πολύ δυνατή παίκτρια! Ωστόσο, σήμερα δεν ήταν η μέρα της, με αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο που έπαιζαν για την ασυλία...να "αποκλειστεί" και να βγει εκτός παιχνιδιού!

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι δεν ήταν καθόλου γρήγορη στην πίστα και δεν προλάβαινε να ρίξει βολές! Η Κατερίνα πρόσθεσε, ότι το παραπάνω γεγονός δεν την ρίχνει ψυχολογικά, αφού έχει ακόμη μια ευκαιρία!

Οι παίκτες κάθισαν όλοι μαζί, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια στον Ηλία για την επίδοση του στο στίβο Μάχης! Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει, η Κατερίνα: «Η καλύτερη ήμουν εγώ νομίζω...οπότε δεν χρειάζεται να λέτε πολλά λόγια.», με την Βιργινία, να απαντάει χιουμοριστικά: «Όχι, είχες ανταγωνισμό εμένα....»!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Αγώνας ασυλίας απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως την σημερινή ασυλία κέρδισε.... O Hλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά !

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του, ενώ μετά το τέλος και του δεύτερου αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε την πορεία του παιχνιδιού!

«Πίσω στην Ελλάδα θα έχουν τρεις εκπομπές, τρεις ζωντανούς τελικούς. Θα έχουμε πρώτα τον προημιτελικό, όπου οι δύο κοπέλες που δεν κέρδισαν σήμερα, η Κατερίνα και η Βιργινία, θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και μία από αυτές θα αποχωρήσει από τον προημιτελικό», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης!

«Η κοπέλα που θα παραμείνει θα περάσει στον ημιτελικό, όπου θα βρει την Μελίνα και τον Ηλία, οι οποίοι έχουν κερδίσει το εισιτήριο τους για τον ημιτελικό». Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι σε αυτό το σημείο θα γίνει άλλη μια ψηφοφορία και οι δύο παίκτες που θα μείνουν θα περάσουν στον τελικό.

Ουσιαστικά η Μελίνα και ο Ηλίας "γλίτωσαν" από την πρώτη ψηφοφορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Όσο για την δεύτερη ανακοίνωση;

Θα είναι το τελευταίο βράδυ που οι παίκτες θα κοιμηθούν στην παραλία!

Δείτε την αντίδραση τους στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share