Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Ελλάδα! Η πρώτη φωτογραφία και το οικογενειακό βίντεο μετά από έξι μήνες...

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

9 Ιουλίου 2018 14:24
Survivor: Επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Ελλάδα! Η πρώτη φωτογραφία και το οικογενειακό βίντεο μετά από έξι μήνες...

Μετά από έξι ολόκληρους μήνες επέστρεψε στην Αθήνα και η χαρά του δεν περιγράφεται!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, άφησε τον Άγιο Δομίνικο επιτέλους και πάτησε Ελληνικό έδαφος αφού οι υποχρεώσεις του εκεί τελείωσαν..

Το Survivor οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του και ο παρουσιαστής επιτέλους γύρισε σπίτι του! Ο Σάκης δημοσίευσε δύο βίντεο στα οποία φαίνεται την ώρα που ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού του καθώς και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε όταν μπήκε μέσα στο σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει το World Party με τον Τανιμανίδη αλλά στην θέση του Μαυρίδη θα είναι...

Ο Σάκης δημοσίευσε και μια φωτογραφία από οικογενειακό τραπέζι γράφοντας: "My Big Amazing Greek Family!! ? Μου λειψατε τοοοοσο πολυ, ειδικα αυτα τα μεγαλα τραπεζια με θειους, γυναικες, ξαδερφια, αδερφια, ανηψια, μαμαδες και ολο το σοι, οπου ακους τις πιο περιεργες και πιο ενδιαφερουσες συζητησεις! Εκει που περισσευει η αγαπη!! Ελειψα για κοντα 6 μηνες...but now Im back! Το πιο πολυτιμο πραγμα στον κοσμο ειναι η οικογενεια...να περνατε χρονο μαζι τους!" ανέφερε ο παρουσιαστής για το καλωσόρισμα της οικογένειας του.

Δείτε τα βίντεο από την είσοδο του Σάκη στο σπίτι του:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share