Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

2 Ιουλίου 2018 10:40
Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο αποχωρήσεις! Η πρώτη ασυλία θα παιχτεί σήμερα και η δεύτερη στο επεισόδιο της Τετάρτης! Τo Athensmagazine.gr γνωρίζει ήδη όχι απλά ποιοι είναι υποψήφιοι αλλά και τους δύο παίκτες που αποχωρούν!

Ωστόσο για ευνόητους λόγους ακόμα δεν θα σας αποκαλύψουμε ποιοι έχουν αποχωρήσει αφού θα σας "κάψουμε" τα θέματα για τις επόμενες μέρες που ακολουθούν!

Απόψε λοιπόν έχουμε ένα τυπικό αγώνισμα Survivor, με την επαφή με το νερό να μην λείπει και τα εμπόδια να είναι ιδιαίτερα δύσκολα! Από τις γυναίκες δεν θα αγωνιστεί η Κατερίνα Δαλάκα, όπως βλέπουμε και από το trailer, ενώ από τους άνδρες θα παίξουν κανονικά και οι τρεις! Αρχικές μας πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως στις γυναίκες επικρατεί η Μελίνα, ενώ δεν αποκλείεται στους άνδρες να γίνει η έκπληξη με τον Χάρη Γιακουμάτο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ηλίας δεν θα το παλέψει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To 95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το λάθος! Εσύ μπορείς;

Προσοχή, αυτό δεν είναι διαρροή, απλά για τις αρχικές μας πληροφορίες! Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα του καλοκαιριού: Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς!

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πάμε τώρα στους υποψηφίους προς αποχώρηση, που εκεί είναι και το "ζουμί" της υπόθεσης! Οι δύο σίγουροι είναι οι Νικόλας Αγόρου και Πάνος Θεοδώρου με την τρίτη υποψηφιότητα να κρίνεται από τον παίκτη που θα πάρει ασυλία! Αν την πάρει ο Χάρης υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας και αν την πάρει ο Ηλίας υποψήφιος θα είναι ο Χάρης!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share