Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Τα καρφιά για τον Αγόρου, ο σοβαρός τραυματισμός και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Όλα όσα είδαμε χτες!

25 Ιουνίου 2018 07:33
Survivor: Τι είδαμε χτες; Τα καρφιά για τον Αγόρου, ο σοβαρός τραυματισμός και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Το Athensmagazine.gr σας συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζει:

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι Διάσημοι πως η αντίπαλη ομάδα έβγαλε υποψήφια την Εύη Σαλταφερίδου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκείνη την περασμένη Πέμπτη..

Ο Νικόλας Αγόρου, που ήταν και και εκείνος υποψήφιος με την Εύη και την γλίτωσεσ στο... τσακ δήλωσε ανακουφισμένος! "Είμαι ανακουφισμένος που παρέμεινα μετά τη ψηφοφορία! Αυτό μου δίνει κίνητρο τώρα που πλησιάζουμε στον τελικό! Ευχαριστώ το κοινό! Από την άλλη όμως αποχώρησε η Εύη. Είχαμε δεθεί! Ήταν ένα πολύ καλό παιδί!" είπε ο Μαχητής.

Μάλλον όμως δεν πείθει ο Αγόρου!

"Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκαν και ιδιαίτερα! Γιατί όπως φάνηκε ήθελαν να αποχωρήσει η Ευή. Ήθελαν να μείνουν τρεις άνδρες γι'αυτό ο Πάνος έβγαλε υποψήφιο τον Νικόλα. Για να το σιγουρεύσει!" δήλωσε ο Γιάννης Τσίλης!

Τη στήριξη της στο πρόσωπο της Εύης Σαλταφερίδου εξέφρασαν για ακόμα μια φορά η Μελίνα Μεταξά και η Κατερίνα Δαλάκα... "Η Εύη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα των Μαχητών. Ο Νικόλας είναι ο πιο αδύναμος της ομάδας. Γι'αυτό δεν περίμενα να μείνει αυτός!" είπε η Μελίνα!

"Χάρηκε που έφυγε η Εύη και αυτό φάνηκε από το χαμόγελο του Νικόλα! Από εκεί και έπειτα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν! Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου!" πέταξε το "καρφί" της η Κατερίνα.

Δείτε το απόσπασμα:

Έχει χιούμορ ο Ηλίας Γκότσης και το απέδειξε ακόμη μια φορά λίγο πριν το αγώνισμα!

Ο Μαχητής είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό και δυστυχώς... άφησε τρια δόντια στον στίβο μάχης!

Αυτό όμως δεν τον σταματάει από το να τρολάρει τον εαυτό του και να προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων, τόσο στους συμπαίκτες του όσο και εμάς που τον παρακολουθούμε!

"Αυτή ήταν η ατάκα μου,... "το σφίγγουμε τα δόντια"! Τώρα τι θα λέω; Δυο πράγματα έλεγα! Το ένα είναι το σφίγγουμε τα δόντια και πως αυτή η ομάδα δεν χάνει το χαμόγελο της! Τώρα τι θα λέω ρε φίλε;" είπε στον Νικόλα Αγόρου και τον Πάνο Θεοδώρου και φυσικά τα πειράγματα δεν άργησαν από τους δυο φίλους του!

Μπράβο σου Ηλία που κάνεις πλάκα!

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ο Σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλεον το Survivor γίνεται ατομικό!

Διάσημοι και Μαχητές περίμεναν με αγωνία να ακούσουν τις λεπτομέρειες!

Πως θα αγωνίζονται; Πως θα γίνονται τα ματσαρίσματα τώρα που ο καθένας διαγωνίζεται για τον εαυτό του; Πως θα απολαμβάνουν τα έπαθλα;

Όλες τις απορίες τους έλυσε ο παρουσιαστής!

Το πρώτο πράγμα που τους είπε είναι πως οι παίκτες ξεκινάνε με τέσσερις ζωές ο καθένας. Όποιος μηδενίζει πρώτος βγαίνει εκτός...

Στη συνέχεια τους ενημέρωσε πως το κάθε αγώνισμα θα έχει δυο νικητές. Ο ένας νικητής θα είναι από τους αγώνες των αγοριών, και ο άλλος θα είναι από τους αγώνες των κοριτσιών.

Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν όποιον παίκτη θέλουν για να μοιραστούν μαζί του το έπαθλο άσχετα από ποια ομάδα άνηκε στο παρελθόν.

Όσον αφορά στα ματσαρίσματα, αυτά θα γίνονται με κλήρωση.

Για να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα...

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα πως πλέον ο κάθε ένας.... μάχεται για την πάρτη του αφού μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου το Survivor γίνεται ατομικό!

Περιμέναμε με αγωνία να δούμε αν και πως θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή τους παίκτες...

Και τελικά τους επηρέασε!

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ένα... μούδιασμα στον πάγκο των Μαχητών καθώς και ότι αρκετοί από τους παίκτες μετά την ανακοίνωση πέταξαν τις μπαντάνες τους!

Ενώ οι Διάσημοι, συμβουλεύει ο ένας τον άλλον! Ακόμα και αν κοντραρίζονται μεταξύ τους στον στίβο μάχης, στο τέλος συζητάνε για το πως μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα αφού έχουν αποχώρηση από τον στίβο δίπλα - δίπλα άσχετα με το αποτέλεσμα.

Στον πάγκο των Μαχητών όμως, τα δυο από τα τρία αγόρια (ο Πάνος Θεοδώρου είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται), στο τέλος κάθε αγώνα πίνουν το... αμίλητο νερό!

Κουβέντα δεν λένε μεταξύ τους...

Κόλπο της παραγωγής τα συγκεκριμένα πλάνα ή όντως οι παίκτες κρατάνε αποστάσεις μεταξύ τους τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό;

Δείτε το απόσπασμα:

Τραυματίστηκε ο Νικόλας Αγόρου αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να τελειώσει την κούρσα του, να πάρει την νίκη και μετά να καταρρεύσει!

Ο παίκτης έσφιξε κυριολεκτικά τα δόντια, και με τον πόνο να φαίνεται στο πρόσωπο του έφτασε μέχρι τέλος τον αγώνα!

Ο Ηλίας Γκότσης έτρεξε αμέσως δίπλα του για να δει αν είναι καλά ο φίλος του ο οποίος σφάδαζε!

Το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής πήγε δίπλα του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Νικόλας που χτύπησε το γόνατο του σε κάποιο από τα εμπόδια, καθησύχασε τους συμπαίκτες του πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και πως θα περάσει.

Στα πλάνα που παρακολουθήσαμε πάντως φάνηκε πως χτύπησε πολύ άσχετα με το τι λέει ο Νικόλας...

Θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού!

Οι παίκτες του Survivor από σήμερα αγωνίζονται ο κάθε ένας για την πάρτη τους!

Αυτό προκαλεί αμηχανία αφού οι νικητές διαλέγουν έναν ακόμα παίκτη για να απολαύσουν μαζί του το κάθε έπαθλο.

Νικόλας Αγόρου και Κατερίνα Δαλάκα ήταν απόψε οι νικητές και οι επιλογές τους ήταν η Μελίνα και ο Ηλίας.

Αυτό προκάλεσε προβληματισμό αφού ουσιαστικά οι δυο παίκτριες των Διασήμων θα πήγαιναν παρέα με τους δυο παίκτες των Μαχητών να κάνουν zip line!

"Δεν με χώνευε από την αρχή του παιχνιδιού! Δεν ξέρω πως θα είναι στο έπαθλο!" είπε με απορία στην κάμερα η Μελίνα.

"Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν οι σχέσεις μας με τους πρώην Μαχητές τώρα που έγινε το παιχνίδι ατομικό. Θα είναι λίγο αμήχανα που θα πάμε όλοι μαζί γιατί είμασταν πολύ κοντά με τα δυο παιδιά και με την σύνθεση των νέων ομάδων άλλαξε αυτό..." μοιράστηκε τις σκέψεις της και η Κατερίνα Δαλάκα.

Όμως και στο αντίπαλο στρατόπεδο το κλίμα ήταν ανάλογο...

"Θα νιώθουμε όλοι άβολα αφού δεν έχουμε τόσο καιρό σχέσεις μεταξύ μας!" είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Θα πάτε και θα περάσετε τέλεια!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share