Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή βόμβα: Αποχωρεί παίκτης αιφνιδιαστικά την Κυριακή

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Ιουνίου 2018 09:03
Survivor Διαρροή βόμβα: Αποχωρεί παίκτης αιφνιδιαστικά την Κυριακή

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, όπως έχει γίνει γνωστό και από το trailer που κυκλοφόρησε από το βράδυ της Πέμπτης, το Survivor γίνεται ατομικό! Από την Κυριακή ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για την πάρτι του με στόχο να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι!

Την Κυριακή θα δούμε έναν αγώνισμα με έπαθλο την άνεση, το οποίο θα απολαύσουν δύο παίκτες! Ένας άνδρας και μια γυναίκα! Οπότε αναγκαστικά η γυναίκα θα είναι παίκτρια από τους Διάσημους αφού οι Μαχήτριες μας... τελείωσαν!

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος όμως θα δούμε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό για παίκτη των Μαχητών! Μετά τον Ηλία Γκότση και τα σπασμένα του δόντια, πολύ άσχημα θα χτυπήσει και ο Νικόλας Αγόρου! Μάλιστα ο τραυματισμός του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρός, μιας και ο παίκτης από την πρώτη στιγμή της άτυχης αυτής στιγμής ουρλιάζει και σπαράζει από τους πόνους!

Οι αρχικές πληροφορίες μάλιστα του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Νικόλας μεταφέρθηκε εσπεσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να αποχωρεί αναγκαστικά από το Survivor ΔΕΝ επιβεβαιώνονται! Πάντως το σίγουρο είναι πως την Κυριακή το πρώτο ατομικό αγώνισμα θα σταματήσει άδοξα για τον Νικόλα!

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share