Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

21 Ιουνίου 2018 09:18
Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Απόψε έχουμε αποχώρηση και το Athensmagazine.gr είναι εδώ με "καυτό" ρεπορτάζ! Οι Μαχητές έχασαν για δεύτερη σερί εβδομάδα την ασυλία με αποτέλεσμα να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Νικόλας Αγόρου! Ποιος αποχωρεί όμως;

Συγκεκριμένα το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα έχει "τραβηχτεί" και το Athensmagazine.gr "τρύπωσε" στον Άγιο Δομίνικο και έμαθε τα πάντα! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Ποιος είναι;

Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την Εύη Σαλταφερίδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τι βρέθηκε σε σπίτι 5 μήνες μετά την τραγωδία;

Η όμορφη γυμνάστρια έχει συγκεντρώσει λιγότερες θετικές ψήφους από τον Νικόλα στην 48ωρη ψηφοφορία! Αν όμως η ψηφοφορία γινόταν χτες θα είχαμε μεγάλη ανατροπή, αφού μετά τις... "μαγκιές" του Αγόρου στον Τσίλη ο κόσμος έχει αλλάξει άποψη! Ωστόσο πλέον είναι αργά!

Κρατάμε ως δεδομένο ότι αποχωρεί σήμερα η Εύη και θα σας το επιβεβαιώσουμε με την σίγουρη διαρροή πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου!

Υ.Γ.: Εφόσον επιβεβαιωθούμε και αποχωρήσει σήμερα η Εύη το Survivor από την Κυριακή γίνεται ατομικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share