Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγραψε παραμύθι που εμπνεύστηκε στο Survivor ο Στέλιος Κρητικός!

Μίλησε ο ίδιος!

20 Ιουνίου 2018 15:39
Έγραψε παραμύθι που εμπνεύστηκε στο Survivor ο Στέλιος Κρητικός!

Ο Στέλιος Κρητικός μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση στα social media . Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο διαβάζει παραμύθι στη μικρή κορούλα του.

Ο ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Το πρώτο μου παιδικό παραμύθι με τίτλο “Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι”, το εμπνεύστηκα στον Άγιο Δομίνικο. Παρ’ όλο που δεν είχαμε χαρτί και στυλό, η έμπνευση ήρθε. Είχαμε καθαρό και δυνατό μυαλό. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη Ντιάνα, έναν άνθρωπο, που αν δεν υπήρχε στο Survivor, δεν θα είχε γραφτεί αυτό το παραμύθι. Στην παρουσίαση του βιβλίου μου θα αποκαλύψω περισσότερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

Ο Στέλιος στη συνέχεια εξομολογήθηκε τις προσωπικές του δυσκολίες στο παιχνίδι.

«Η μητέρα μου παρακαλούσε να μην αγωνίζομαι, είμαι σίγουρος. Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στο Survivor ήταν η επικοινωνία που δεν είχα με την οικογένειά μου».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις μετά το Survivor, ωστόσο έχει κάνει ο ίδιος κάποιες κινήσεις. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε, επαγγελματική του προτεραιότητα είναι να ανοίξει μαζί με τη σύζυγό του έναν καλλιτεχνικό χώρο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share