Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2: Προβληματισμός και... άνεση για την μοναδική γυναίκα των Μαχητών! - “Θα τους εκμεταλλευτώ λίγο παραπάνω τώρα....” (video)

Οι ατάκες της Βιργινίας και της Εύης...

17 Ιουνίου 2018 21:57
Survivor 2: Προβληματισμός και... άνεση για την μοναδική γυναίκα των Μαχητών! - “Θα τους εκμεταλλευτώ λίγο παραπάνω τώρα....” (video)

Προβληματισμένη εμφανίστηκε στην αρχή του επεισοδίου η Βιργινία Δικαιούλια. Ο λόγος όμως δεν ήταν κάτι που έγινε στην καλύβα των Διασήμων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης σήμερα (17/06)!

Η Βιργινία σκεφτόταν και ανησυχούσε για την Εύη Σαλταφερίδου αφού μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης είναι η μοναδική γυναίκα στην καλύβα των Μαχητών.

"Τι σκέφτεσαι;" την ρώτησε η Μελίνα και η Βιργινία μοιράστηκε τις σκέψεις της με την συμπαίκτρια της...

"Την Εύη. Είναι μόνη τώρα. Εγώ δεν θα μπορούσα, θα δυσκολευόμουν. Βέβαια είναι πιο δυναμική... Άλλο η Εύη άλλο εγώ..." είπε η Βιργινία.

Την καθησύχασε η Μελίνα λέγοντας της πως η Εύη έχει δηλώσει ότι δεν την πειράζει να είναι μόνη της με τα αγόρια.

Λίγο αργότερα και πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο της άνεσης ο Σάκης έκανε αυτή ακριβώς την ερώτηση στην Εύη, πως νιώθει δηλαδή τώρα που είναι μόνη της με τρεις άντρες στην καλύβα.

"Πάρα πολύ ωραία νιώθω! Εδώ με τα αγόρια τα πάμε πάρα πολύ καλά και θα τα βρούμε και αγωνιστικά... Δεν ήμουν ποτέ στην απομόνωση. Ελπίζω να με προσέχουν λίγο παραπάνω, θα το εκμεταλλευτώ λίγο παραπάνω τώρα... Δεν με ενοχλεί το ότι είμαι μόνη. Δεν έχει διαφορά για μένα..." είπε άνετα η Εύη...

Μην προβληματίζεσαι Βι!

Είναι δυνατή παίκτρια η Εύη...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share