Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: Παρασκήνιο στο συμβούλιο! Η Σπυροπούλου και η ερώτηση του Μουρούτσου στην Δαλάκα που δεν έδειξαν οι κάμερες! (video)

Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης των Διασήμων;

14 Ιουνίου 2018 20:33
Survivor Panorama: Παρασκήνιο στο συμβούλιο! Η Σπυροπούλου και η ερώτηση του Μουρούτσου στην Δαλάκα που δεν έδειξαν οι κάμερες! (video)

Ο Μιχάλης Μουρούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama και μεταξύ των άλλων, μίλησε και για την εμπειρία του μέσα στο Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Μάλιστα ο Μιχάλης Μουρούτσος, αποκαλύψε ότι όταν είχε άνοδο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναγνώρισαν την βελτίωση της και δεν την ψήφισαν. Όσο αφορά το πολυσυζητημένο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος εξήγησε ότι δεν ήταν ο σκοπός του να δείξει ότι ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια και ότι πρέπει να φύγει - αλλά ήθελε να δείξει την γνώμη την δική του και της ομάδα που συνέπιπτε με της Κωνσταντίνας.

Ο ίδιος εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχε μια άποψη ότι οι άντρες προσπαθούσαν να "εξοντώσουν" τις γυναίκες από το παιχνίδι- ενώ είπε ότι από την γυναικεία πλευρά.

Την ώρα που ρώτησε την Κωνσταντίνα και την Όλγα και την Κατερίνα, συνέχισε την ομιλία του και είπε στην Κατερίνα: «Χαίρομαι που συμφωνείς, με αυτή την άποψη που έχουμε και εμείς- αλλά επίσης πιστεύει ότι εμείς οι άντρες θέλουμε πάση θυσία να εξοντώσουμε τις γυναίκες εσύ η ίδια πιστεύεις ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει καμία γυναίκα από το παιχνίδι. Σε ρωτάω λοιπόν, αφού έχεις αυτή την άποψη για΄τι πας και ψηφίζεις στην κάλπη στην Κωνσταντίνα;»

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share