Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Πανόραμα: Η ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Κατερίνα και η "μπηχτή" για την Μελίνα! (Video)

«Ήταν λίγο άκυρη τοποθέτηση»

8 Ιουνίου 2018 19:37
Survivor Πανόραμα: Η ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Κατερίνα και η

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, προβλήθηκε το απόσπασμα από το επεισόδιο και συγκεκριμένα στην συζήτηση του Ηλία και της Κατερίνας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, εξήγησε ότι ο Ηλίας μετά από αυτά που ακούστηκαν για τους Μαχητές στο συμβούλιο -ότι δηλαδή οι Μαχητές κάνουν τα πάντα για την νίκη- περίμενε με την αντίδραση της Κατερίνας να πει ότι στάθηκαν απέναντι στον τραυματισμό της!

Από την άλλη πλευρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε ότι μετά από την κίνηση των δύο παικτριών στην εκκίνηση ότι θέλουν να μιλήσουν, είπε ότι περίμενε να ακούσει από την Κατερίνα να αναφέρεται και στην Εύη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - trailer: Οι εντάσεις συνεχίζονται και στο αποψινό gala! Tι θα δούμε στο επεισόδιο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε ότι η Εύη φαίνεται ότι θέλει να τα βρει με την Κατερίνα Δαλάκα, όπως και το αντίστροφο, αφού στην προκειμένη η παρεξήγηση ήταν ανάμεσα στον Ηλία και στην Κατερίνα!

«Και σε όλα αυτά έρχεται και η Μελίνα, η οποία μας θυμίζει το ξύλο που δεν είχε μπει στραβά και δεν έπεσε τελικά...», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσθέτει: «Ήταν λίγο άκυρη τοποθέτηση»

Στην συνέχεια η Ντορέττα πρόσθεσε: «Για άλλη μια φορά, πρώτα απ όλα η Μελίνα αναφέρθηκε στον Ηλία...και αυτό που έκανε και είπε ότι έπεσε η μπάρα- ενώ δεν είχε πέσει. Άλλο συζητάγαμε εκείνη την ώρα, άλλο απάντησε η Μελίνα...»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share