Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (03/06) το έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

3 Ιουνίου 2018 10:32
Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (03/06) το έπαθλο άνεσης!

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα είναι κοντά σας για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor, τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα το Survivor επιστρέφει για πρώτη μέρα μετά την αποχώρηση βόμβα του Νάσου Παπαργυρόπουλου από το ριάλιτι! Κάτι το οποίο θα σχολιαστεί, όπως ήταν λογικό, από όλους τους παίκτες,Μαχητές και Διασήμους! Άλλωστε ο Νάσος είχε περάσει και από τις δύο ομάδες και είχε πολύ καλές σχέσεις μ' όλους!

Πάμε τώρα όμως στα αγωνιστικά! Το Survivor επιστρέφει σήμερα Κυριακή με έπαθλο άνεσης! Την τελευταία φορά το είχαν χαρεί οι Διάσημοι, όμως οι Μαχητές το είχαν σερί για πάνω από μήνα! Ποιος θα το κερδίσει σήμερα; Ακολουθεί ρεπορτάζ από το Athensmagazine.gr!

Ποιος κερδίζει σήμερα σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρώτα πλάνα από το trailer του ΣΚΑΙ που έχουμε στην διάθεσή μας, απόψε το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Ή καλύτερα και απόψε! Ο στίβος μάχης δύσκολος ενω και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και κρύβει συγκινήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η πεσμένη ψυχολογία και η «ένταση» στην ομάδα των Μαχητών!

Οι Διάσημοι δειχνουν να έχουν και απόψε ένα μικρό προβάδισμα, αφού υπερτερούν στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες μπορούν να κοιτάξουν στα ίσια τους Ηλία, Νικόλα και Πάνο! Επίσης έχουν και τον παράγοντα ψυχολογία με το μέρος τους σε αντίθεση με τους Μαχητές! Προσοχή, αυτό δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για το αρχικό συμπέρασμα από το σημερινό αγώνισμα και στίβο μάχης!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine,gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και την διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο με σκορ, νικητή και έπαθλο! Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00! Συντονιστείτε...

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share