Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (27/05) το έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

27 Μαΐου 2018 09:37
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (27/05) το έπαθλο άνεσης!

To Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών στο Survivor!

Μετά από 2 ημέρες το Survivor επιστρέφει και οι κόντρες συνεχίζονται! Η κίνηση του Πάνου στην Κατερίνα την Τετάρτη και στον αγώνα ασυλίας ακόμα δεν έχει ξεχαστεί και συνεχίζει να πολιορκεί το ενδιαφέρον! Ωστόσο εκτός από το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες σήμερα έχουμε και ένα αγώνισμα με έπαθλο την άνεση!

Ποιος κερδίζει;

Όπως και τα τελευταία έπαθλα άνεσης έτσι και αυτό θα συνοδευτεί και από κάτι επιπλέον! Τώρα τι θα είναι αυτό θα το μάθουμε πριν την έναρξη του επεισοδίου και το Athensmagazine.gr θα σας το μεταφέρει αμέσως! Πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι!

Απόψε έχουμε ένα αγώνισμα από τα... κλασικά στο Survivor! Αρκετά απαιτητικό, επαφή με το νερό και δύσκολο στόχο! Οι Μαχητές καλούνται να υπερασπιστούν την απώλεια της Ντάριας, αφού πλέον είναι πιο αδύναμοι στις γυναίκες, με την Εύη να έχει βοήθεια μόνο από την αδύναμη Ροδάνθη!

Από την άλλη έχουνε το πάνω χέρι στους άνδρες, όπου είναι και ένας παραπάνω και αυτό καλούνται να εκμεταλλευτούν! Σήμερα το ματς θα είναι μεγάλο ντέρμπι! Άλλωστε αυτό μεταφέρει και ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από το τρέιλερ αλλά αυτό αναφέρουν και οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θερμό επεισόδιο για Αραβανή - Οικονομόπουλο! Η ξανθιά κυρία και οι αφιερώσεις που προκάλεσαν ένταση!

Φαβορί για τη νίκη φέρονται να είναι για τρίτη σερί ημέρα οι Διάσημοι, όμως αυτό θα σας το μεταφέρουμε 100% επιβεβαιωμένο με την διαρροή που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει την σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share