Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Ο άγριος τσακωμός Δαλάκα - Σαλταφερίδου πίσω από τις κάμερες!

Από εκεί ξεκίνησε η κόντρα τους και οι δύο πρώην κολλητές είναι πλέον εχθροί!

26 Μαΐου 2018 13:40
Survivor - παρασκήνιο: Ο άγριος τσακωμός Δαλάκα - Σαλταφερίδου πίσω από τις κάμερες!

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή πλέον παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Ένα από τα θέματα που ταλανίζει τις δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων! Μια από αυτές είναι και εκείνη της Κατερίνας Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου! Τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο κορίτσια; To Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μετά την αλλαγή των δύο ομάδων η Κατερίνα Δαλάκα έπιασε την Εύη Σαλταφερίδου να της εξηγήσει για ποιον λόγο δεν πρόλαβε να την διαλέξει, αφού ως γνωστόν η Ηλίας που διάλεξε πρώτος πήρε την Εύη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Καρχαρίας σε παραλία μια ανάσα από την Αθήνα! (video)

Πάνω λοιπόν στην κουβέντα αυτή η Κατερίνα φέρεται να είπε στην Εύη πως για ευνόητους λόγους θα πρέπει πλέον να βάλει την ομάδα πάνω από την... φιλία τους την οποία θα έπρεπε να την συνεχίσουν μετά το τέλος του Survivor! Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Εύη με αποτέλεσμα η τελευταία να απομακρυνθεί από την Κατερίνα!

Στην πιο αδύναμη θέση βέβαια βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος διατηρεί φιλία και με τα δύο κορίτσια πριν αρχίσει το Survivor και έχει επιχειρήσει να τα "φτιάξει" ανάμεσα στην Κατερίνα και Εύη! Αυτός είναι και ο λόγος που η Εύη νευρίασε τόσο με την Κατερίνα μετά και τον τσακωμό της με τον Πάνο Θεοδώρου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share