Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (24/05) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

24 Μαΐου 2018 11:10
Survivor Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (24/05) έπαθλο!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athesmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Μαχητές έχασαν την ασυλία και αναγκάστηκαν να δώσουν σαν υποψήφιους προς αποχώρηση τις Ροδάνθη Καπαρού, Νάσο Παπαργυρόπουλο και Ντάρια Τουρόβνικ με έναν από αυτούς να αποχωρεί απόψε! Το Athensmagazine.gr από νωρίς την Πέμπτη σας έχει ενημερώσει σχετικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όμως τώρα επιστρέφουμε με νέα διαρροή σχετικά με το σημερινό αγώνισμα!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Διάσημοι εναντίον Μαχητών πριν την αποχώρηση με στόχο ένα ακόμα έπαθλο! Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Athensmagazine.gr από το σημερινό αγώνισμα, πρόκειται για ένα συνεργασίας και αρκετά περίπλοκο!

Θα δούμε παίκτες των δύο ομάδων να συνεργάζονται για να φτάσουν στη νίκη ενώ ο στόχος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος! Στις συνεργασίες έχουμε δει οι Διάσημοι να έχουν πάντα έναν λόγο παραπάνω, όμως εμείς για σήμερα θα σας δώσουμε ως φαβορί τους Μαχητές, χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμα την διαρροή στα χέρια μας!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: To Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share