Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Έχει ήδη αποχωρήσει! Spoiler alert

24 Μαΐου 2018 09:57
Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή πλέον παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες ήμασταν το πρώτο σάιτ που σας ενημερώσαμε ότι οι Διάσημοι θα κερδίσουν την ασυλία και θα οδηγήσουν τους Μαχητές μετά από 2 περίπου μήνες στην κάλπη! Τελευταία παίκτρια των Μαχητών που είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι ήταν Φελίτσια πριν την ένωση των δύο ομάδων!

Σήμερα λοιπόν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ροδάνθη Καπαρού, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Ποιος είναι όμως αυτός που αποχωρεί; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο και σας το μεταφέρει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο - σοκ: Δολοφονική επίθεση στον 4χρονο πρίγκιπα Τζορτζ!

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την στιγμή κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο!

Τέσσερις μήνες ήταν αρκετοί μέσα στο παιχνίδι και πλέον ήρθε η ώρα της αποχώρησης! Για ακόμα μια ψηφοφορία πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερη ήρθε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος πανηγυρικά μένει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor κάνοντας την αποχώρηση γυναικεία υπόθεση!

Ποια αποχωρεί τελικά; Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν λόγο για την Ντάρια, όμως μέχρι να σας έχουμε την διαρροή δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε κάτι με απόλυτη βεβαιότητα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share