Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες: Το εκρηκτικό κλίμα, τα καρφιά του Νάσου, τα νεύρα των Διάσημων με τον Πάνο και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

24 Μαΐου 2018 08:12
Survivor: Τι είδαμε χτες: Το εκρηκτικό κλίμα, τα καρφιά του Νάσου, τα νεύρα των Διάσημων με τον Πάνο και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Πότε θα γίνει το "μπαμ";

Οι καβγάδες, η ένταση και οι συζητήσεις για τους πανηγυρισμούς των Μαχητών καλά κρατούν στον Άγιο Δομίνικο!

Λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα ασυλίας η σπίθα άναψε και πάλι....

Οι Διάσημοι με τις δηλώσεις τους δείχνουν αποφασισμένοι να μην χάσουν και ας έχουν φάει τόσα απανωτά “χαστούκια” -όπως τα χαρακτήρισε η Βιργινία- και θα μπουν στον στίβο μάχης σαν μην έχουν ξαναγωνιστεί ποτέ!

Ο προβληματισμός όμως που επικρατεί στους Διάσημους, είναι αν οι Μαχητές θα... “σκαρφιστούν” κάποιον ψεύτικο τραυματισμό ώστε να βγάλουν εκτός αγώνα κάποιον παίκτη ο οποίος είναι αδύναμος ώστε να μην διακινδυνεύσουν να χάσουν πόντους.

“Στο σημερινό αγώνισμα ελπίζω να αγωνιστούν όλοι οι αντίπαλοι παίκτες γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Αν βγάλουν κάποιον εκτός θα νευριάσω γιατί εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό! Εμείς σεβόμαστε το αντίπαλο. Αυτά είναι αθέμιτα μέσα. Δηλαδή το να σκαρφιστώ κάτι για να μην παίξω ώστε να ταιριάξουν οι πίστες με τους παίκτες!” είπε η.... ετοιμοπόλεμη Δαλάκα!

Στο στρατόπεδο την Μαχητών... την ίδια στιγμή, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τα όσα λένε οι Διάσημοι για τους έξαλλους πανηγυρισμούς τους! (Η απορία για το ποιο... “πουλάκι” κελάηδησε δεν μας έχει λυθεί ακόμα!)

“Οι πανηγυρισμοί είναι για να στηρίξω εσένα τον συμπαίκτη μου που παίζεις. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τους αντιπάλους μου.” είπε με... απολογητικό ύφος στους συμπαίκτες του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

“Είναι προφανές ότι όλα αυτά που έχουν ειπωθεί είναι γιατί χάνουν και τους πειράζει!” απάντησε ο Νικόλας Αγόρου.

Ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: Το άλλο που άκουσα, δεν ξέρω πως θα σας φανεί,άκουσα περί θρησκείας, ότι η θρησκεία δεν συμβαδίζει με τους πανηγυρισμούς! Δεν ξέρω πως να τα σχολιάσω... Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο! Δεν γίνεται να πιάνεις στο στόμα σου τη θρησκεία! Είναι τέρμα άκυρο!” δήλωσε ενοχλημένος!

Η πρώην Διάσημη και νυν Μαχήτρια Εύη Σαλταφερίδου πήρε θέση... “Εμένα με πείραξε, πως όταν πήγα να πάρω το πιάτο, άκουγα ότι έλεγαν για ειρωνείες κλπ. Τους πειράζει ότι όντως τα έχουμε βρει μεταξύ μας! Αυτοί νομίζουν ότι γελάμε για να τους κοροϊδέψουμε ενώ εμείς όντως περνάμε καλά!” ενώ λίγο αργότερα κάρφωσε και την πρώην κολλητή της: “Εμένα η Κατερίνα μου είπε ότι είμαι πρόβατο!” είπε και γύρισαν όλοι και την κοίταξαν με γουρλωμένα μάτια!

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις... Ο Νικόλας Αγόρου αποκάλυψε πως είχε πιάσει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην αρχή, και τον είχε ρωτήσει αν τον ενοχλούν οι πανηγυρισμοί του και οι φωνές του και πως όσα κάνει, δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν αλλά αυτός είναι ο τρόπος να εκδηλώνει τη χαρά του!

Εκρηκτικό το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες και πότε θα γίνει το “μπαμ”!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Αποφασισμένοι να σπάσουν τα νεύρα των Μαχητών είναι οι Διάσημοι!

Οι παίκτες έχουν πάει με πολύ ανεβασμένη διάθεση στον στίβο μάχης και κάνουν πανικό!

Η κερκίδα και τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν!

Οι Διάσημοι έχουν βγάλει τραγουδάκια για όλους τους πάικτες!

"Φα'την την πίστα Μέλι, φέρε μας την νίκη και θα στάξει μέλι!" και "Ακριδούλα είσαι τρέλα με την κόκκινη κορδέλα!" είναι μόνο δυο από τα συνθήματα που φωνάζουν συνέχεια και με πάθος από τον πάγκο τους!

Θα κάνουν τα πάντα για να σπάσουν τα νεύρα των Μαχητών!

Δείτε το βίντεο και ακούστε ορισμένα από τα συνθήματα που ακούγονται!


Αδιανόητη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα!

Ο Μαχητής πήρε τον πόντο για την ομάδα του και κέρδισε τον Χάρη Γιακουμάτο!

Ο ενθουσιασμός συνεπήρε λίγο παραπάνω τον Πάνο και γύρισε μέσα στα μούτρα της Κατερίνας Δαλάκα και άρχισε να της φωνάζει και να της κάνει δεικτικές κινήσεις με το δάχτυλο του!

Γύρισε το "μάτι" της Κατερίνας εκείνη τη στιγμή η οποία του φώναξε "Πρόσεχε Πανούλη! Πρόσεχε!"

Ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος προσπάθησε να ηρεμήσει την Κατερίνα που ήταν έτοιμη να τον.. "βουτήξει" λέγοντας της "Κάνει πλάκα!"

Ερχεται το μπαμ...

Δείτε το απόσπασμα:


Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, πιστοί στο ραντεβού μας, σας ενημερώσαμε για την ομάδα που θα κερδίσει!

Αγώνας ασυλίας και οι παίκτες των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Και οι δυο ομάδες, ήθελαν να κερδίσουν όμως οι Διάσημοι το ήθελαν περισσότερο και τα κατάφεραν!

Μετά από πολύ καιρό, η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να πάρει τη νίκη!

Δείτε το απόσπασμα:


Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω η Μελίνα Μεταξά και αυτό το απέδειξε και απόψε!

Πότε;

Μετά την αδιανόητη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα που δημιούργησε εκνευρισμό στον πάγκο των Διασήμων η Μελίνα βρήκε το σωστό timing και στρίμωξε τον Πάνο!

"Η κίνηση που έκανες ήταν Χ!" του είπε ενώ ο Πάνος Θεοδώρου δικαιολογήθηκε: "Η κίνηση που έκανα, ήταν όταν μου μιλάνε στο αυτί και όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα!" της απάντησε ενώ απομακρυνόταν από την Μελίνα!

Η Μελίνα δεν έφυγε όμως και του είπε: "Το να φωνάζεις με τέτοιον τρόπο σε γυναίκα είναι...". Ο Πάνος για να κόψει τη συζήτηση της απάντησε: "Βγάζεις πάθος εκείνη την ώρα, ποιο είναι το κακό δηλαδή;"

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού είχε τελειώσει το αγώνισμα ο Πάνος μετέφερε το σκηνικό στους συμπαίκτες του κάνοντας παράπονα για όσα του είπε η παίκτρια των Διασήμων...

Δείτε το απόσπασμα με την Μελίνα να "στριμώχνει" τον Πάνο:


Δείτε το απόσπασμα με τα... παράπονα του Πάνου στους συμπαίκτες του:


Μετά τις αλλαγές των ομάδων, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν ο πρώτος παίκτης που άκουσε τα... σχολιανά του για τον τρόπο που πανηγύριζε!

Απόψε όμως... πήρε το αίμα του πίσω και πέταξε το "καρφάκι" του!

Με αφορμή τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Διάσημων και τον πανικό που έκαναν στον πάγκο αλλά και τα όσα είπε ο Γιάννης Τσίλης σχετικά με το ότι είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο ο Νάσος είπε: "Μου θύμισαν εμένα... και άκουσα τον Γιάννη τσίλη να λέει ακριβώς αυτό που είπα εγώ πριν μια εβδομάδα. Οτι είναι ένα παιχνίδι!"

Καιρός ήταν να απαντήσει...

Δείτε το απόσπασμα:


Η κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και μετά το τέλος του αγωνίσματος!

Οι Διάσημοι είναι έξαλλοι με τον Πάνο και δεν το έκρυψαν...

"Με προσέβαλε πολύ! ΔΕν με έχει ξαναπροσβάλει ποτέ κανείς. Εννοείται ότι δεν θα το άφηνα έτσι. Αν είσαι ο καλύτερος, γιατί είναι καλός παίκτης, δεν χρειάζεται να κάνεις έτσι! Ο ένας πανηγυρισμός από τον άλλον διαφέρει." είπε η Κατερίνα Δαλάκα σε συζήτηση που είχε με την Μελίνα και τον Τσίλη.

Ενώ η Μελίνα, η οποία ζήτησε στο τέλος του αγώνα τα "ρέστα" από τον Πάνο, είπε on camera: "Με ενόχλησε το σκηνικό αυτό, γιατί ποτέ ένας άντρας δεν πάει στα μούτρα μιας γυναίκας να φωνάζει μέσα στα μούτρα μιας γυναίκας να φωνάζει σαν αγρίμι.Για μένα είναι Χ."!

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το απόσπασμα:


Οι παίκτες των Μαχητών επέστρεφαν στην καλύβα τους και θέλησαν να κάνουν μια μικρή... πλακίτσα στους αντιπάλους τους!

Ροδάνθη και Ντάρια φορούσαν τα κολιέ της ασυλίας τα οποία όμως δεν είχαν κερδίσει εκείνες.

Η Κατερίνα Δαλάκα που τις είδε πέταξε το "καρφί" της στους συμπαίκτες της, Γιάννη Τσίλη και Μελίνα Μεταξά που ήταν εκείνη τη στιγμή δίπλα της.

"Αν ισχύει, και έχουν κερδίσει τις ασυλίες, δεν ξέρω τι θα γίνει στο συμβούλιο!"

Προφανώς όλοι έχουν καταλάβει, πως ειδικά η Ροδάνθη είναι η εύκολη ψήφος για την ομάδα των Μαχητών, γι'αυτό και πέταξε το "καρφί" η Κατερίνα!

Εκτός και αν δεν την θεωρεί τόσο καλή αγωνιστικά και ικανή να κερδίσει την ασυλία!

Τι από τα δυο ισχύει;

Δείτε το απόσπασμα:


Στην αρχή του αποψινού συμβουλίου ο Σάκης ρώτησε την Μελίνα Μεταξά αν περνάει καλύτερα στην καινούρια της ομάδα απ' ότι στην παλιά!

Η παίκτρια που δεν... μασάει τα λόγια της πέταξε την σπόντα της αμέσως!

Τι είπε; "Οσες φορές προσπάθησα να μιλήσω με τον Νικόλα δεν ήθελε! Βάση αυτού, ναι περνάω καλά στην καινούρια μου ομάδα! Τον άφησα! Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Στην καινούρια μου ομάδα, αυτό δεν υπάρχει, είναι όλα τέλεια!" τόνισε η μελαχρινή παίκτρια ενώ ο Νικόλας Αγόρου προτίμησε να είναι λακωνικός! "Ολα καλά Σάκη! Δεν με απασχολεί" απάντησε ο ξαφνιασμένος "φραουλίτσας"!

Δείτε το απόσπασμα:


Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, πιστοί στο ραντεβού μας, σας δώσαμε τη διαρροή!

Αγώνας ασυλίας και οι παίκτες των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Και οι δυο ομάδες, ήθελαν να κερδίσουν όμως οι Διάσημοι το ήθελαν περισσότερο και τα κατάφεραν!

Μετά από πολύ καιρό, η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να πάρει τη νίκη και οι Μαχητές αναγκάστηκαν να βγάλουν τρεις συμπαίκτες τους στον τάκο!

Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ροδάνθη Καπαρού και Ντάρια Τουρόβνικ είναι οι τρεις υποψήφιοι που είναι στη διάθεση του κοινού!

Δείτε το απόσπασμα:


Οι Διάσημοι για άλλη μια φορά πήγαν να πετάξουν το "καρφί" τους για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους έντονους πανηγυρισμούς του αλλά αυτή τη φορά δεν τους έκανε τη χάρη!

Στο συμβούλιο του νησιού και αφού ο Γιάννης Τσίλης έχει πετάξει τη σπόντα του για τον πρώην συμπαίκτη του, ο Νάσος θέλησε να πάρει τον λόγο και να κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις. Ο Γιάννης δεν ήξερε τι να του απαντήσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά αλλά άκρη δεν έβγαινε!

"Αρα λέμε το ίδιο πράγμα" τους έλεγε ο Νάσος! Οι δυο Διάσημοι επέμεναν πως "όχι"!

Τους "σκάλωσε" για τα καλά ο Νάσος!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share