Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2: Ξεκατίνιασμα και... ξεσκεπάσματα! Οι πανηγυρισμοί έφεραν τον πανικό! Οι παίκτες "καρφώνουν" χωρίς έλεος! "Είναι ξεφτιλίκια όλα αυτά!" (video)

Δεν τους προλαβαίνουμε!

22 Μαΐου 2018 22:01
Survivor 2: Ξεκατίνιασμα και... ξεσκεπάσματα! Οι πανηγυρισμοί έφεραν τον πανικό! Οι παίκτες

Το τελευταίο διάστημα οι Μαχητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους στίβους μάχης και οι νίκες είναι συνεχόμενες! Οι παίκτες πανηγυρίζουν έξαλλα σε κάθε πόντο που πετυχαίνουν και αυτό έχει σπάσει τα νεύρα των Διασήμων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα! Νίκη Σερέτη σε δημοσιογράφο: "Η ερώτηση σας είναι ο ίδιος ο φασισμός, ο ρατσισμός"!

Διάσημοι και Μαχητές με αφορμή τα ουρλιαχτά των πανηγυρισμών των δεύτερων άρχισαν τα... ξεκατινιάσματα και τα "καρφώματα" χωρίς έλεος!

"Περάσαμε τέσσερις μήνες όμορφα και αρμονικά και φτάσαμε ένα μήνα πριν το τέλος για να μας ανεβάσουν την πίεση;" ρώτησε η Κατερίνα Δαλάκα τους υπόλοιπους στην καλύβα τους.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε πως δεν έκαναν έτσι και σε όποιον πήγαινε να ξεφύγει έβαζαν όριο!

Η Μελίνα, η οποία προέρχεται και από την ομάδα των Μαχητών πήρε θέση αμέσως! "Είναι ξεφτιλίκια αυτά! Ειδικά από τη στιγμή που με κάποια άτομα ήσουν στην ίδια ομάδα. " είπε η μελαχρινή παίκτρια!

Οι Διάσημοι έδωσαν τις δικές τους εκδοχές on camera για τους ενοχλητικούς πανηγυρισμούς αυτούς των Μαχητών...

"Τώρα που οι ομάδες έγιναν διαφορετικές, βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό όλοι οι παίκτες! Εχω δει άτομα να βγάζουν τον χειρότερο εαυτό που υπάρχει.Αν κάνουν σαν χούλιγκαν στις καλές στιγμές, στις άσχημες θα σκοτωθούν μεταξύ τους" ανέφερε η Μελίνα Μεταξά.

Ενώ η καινούρια της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα θεωρεί πως όλο αυτό είναι ένα μάθημα.. "Η Μελίνα πήρε το μάθημα της από τον Ηλία. Αγωνίστηκε η Μελίνα με την Ντάρια και να φωνάζει ο Ηλίας στην Ντάρια "πάμε Ντάρια, είναι εύκολο το έργο σου!". Είναι προσβλητικό και στενάχωρο..." είπε στεναχωρημένη.

Χάρης Γιακουμάτος και Κατερίνα Δαλάκα έκαναν λόγο για αλαζονεία των Μαχητών!

Η Κατερίνα μάλιστα, έκανε και μια... μαντεψια για το μέλλον!

" Σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα θυμάτια κανείς το 5-1 των Μαχητών. Θα θυμούνται τα επιτηδευμένα γελάκια τους και τις ειρωνίες.! " είπε η παίκτρια των Διασήμων!

Λίγο αργότερα και ενώ η συζήτηση στην καλύβα των Διάσημων είχε φουντώσει για το συγκεκριμένο θέμα, η Εύη Σαλταφερίδου έκανε το μέγα... σφάλμα να εμφανιστεί μπροστά τους!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος την έστησε στον τοίχο ρωτώντας της αν θυμάται ποια ήταν η φιλοσοφία της ομάδας σε σχέση με τους έξαλλους και εκτός ορίων πανηγυρισμών.

Η Εύη απάντησε αμέσως πως όντως οι Διάσημοι, έβαζαν όρια σε όποιον πήγαινε να ξεφύγει!

Η Κατερίνα αυτό που τόνισε στην Εύη είναι ο σεβασμός και πως πρέπει να μάθει να σέβεται και να μην είναι προκλητική!

Στην συζήτηση μπροστά ήταν και ο Μαχητής Πάνος Θεοδώρου, που προσπάθησε να υπερασπιστεί την Εύη που ένιωθε σαφώς αμήχανα με την όλη κατάσταση...

Βρήκε ευκαιρία λοιπόν και απευνόμενος στην Κατερίνα πέρασε στην... αντεπίθεση!

Έκανε αναφορές σε δυο σκηνικά κατά τα οποία η Κατερίνα Δαλάκα είχε... "εκτοξεύσει" αυτά που κρατούσε στα χέρια της μετά την αστοχία της στους στίβους μάχης.

"Αυτό είναι ευγενής άμυλα" την ρώτησαν Εύη και Πάνος ενώ ο ο δεύτερος συνέχισε: "Δεν έχει πρόθεση κανείς να προσβάλει κάποιον..".

Ξέσπασε ο Μουρούτσος αμέσως: "Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας ρε Πάνο όμως!" του είπε...

Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις το παιχνίδι γίνει ατομικό...

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share