Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2: Καρφώματα! - Όλοι εναντίον όλων! Ποιος και τι φταίει και χάσαμε από την Κολομβία; (video)

Μύλος!

21 Μαΐου 2018 23:35
Survivor 2: Καρφώματα! - Όλοι εναντίον όλων! Ποιος και τι φταίει και χάσαμε από την Κολομβία; (video)

SΣτο τέλος του παιχνιδιού ενάντια στη Κολομβια οι παίκτες του ελληνικού Survivor, έπιασαν κουβεντούλα στις καλύβες τους. Μαχητές και Διάσημοι έβγαλαν τα "καρφιά" και ξεκίνησαν την καλή... δουλειά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Luchador! Ο μασκοφόρος των Κολομβιάνων που προκάλεσε εντύπωση στον Σάκη Τανιμανίδη! Γιατί φοράει τη μάσκα; (video)

Στο μόνο που συμφώνησαν οι δυο ομάδες ήταν στο ότι.. διαφωνούν!

Τι εννοούμε; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Μαχητές και Διάσημοι, συμφώνησαν πως το κακό κλίμα και αυξημένος ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα τους μετά την αλλαγή των ομάδων λειτούργησε αρνητικά στον αγώνα με την Κολομβία.

Ποιος φταίει; Μα φυσικά η μια ομάδα κατηγορούσε την άλλη!

Οι Διάσημοι όμως, κατηγόρησαν τους Μαχητές πως είχαν το μυαλό τους πάνω από το κεφάλι τους καθ'όλη τη διάρκει του σημαντικού αγώνα με την Κολομβία αφού όπως είπε ο Γιάννης Τσίλης: "Οι Μαχητές αντί να είναι συγκεντωμένοι στον αγώνα με την Κολομβία ήταν συγκεντρωμένοι στο πως πέρασαν στην εκδρομή!"

Ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος πιστεύει πως για την χαμένη νίκη φταίει η... έπαρση των Μαχητών: "Ελα σιγά! Η Κολομβία είναι! Τι να μας πουνε; Αυτό το είπε ένας παίκτης των Μαχητών! Δεν ξεκινάς καλά με τέτοιες ατάκες..." είπε ο Χάρης "καρφώνοντας" κάποιον από τους αντίπαλους!

Ενώ ο Νικόλας Αγόρου, πιστεύει το αντίθετο ακριβώς! Ότι, δηλαδή για το γεγονός ότι έχασαν, έφταιξε πως οι παίκτες δεν μπήκαν δυναμικά και με πίστη στους εαυτούς της, στον αγώνα!

Καταλάβατε;

Μύλος η υπόθεση...

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share