Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

21 Μαΐου 2018 09:50
Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

Το Survivor επέστρεψε στους δέκτες μας πιο ανατρεπτικό από ποτέ και σήμερα έχουμε έναν διεθνή αγώνα για την Ελλάδα, η οποία για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει την Κολομβία!

Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να γίνουν ξανά ένα για το καλό της χώρας και να επικρατήσουν των άκρως δυναμικών Κολομβιανών!

Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Γιατί θα αντιμετωπίσουμε σήμερα την Κολομβία; Ο λόγος είναι απλός! Οι αγώνες με τους Ρουμάνους έχουν κουράσει και η παραγωγή πιστεύω πως ακόμα μια αντίστοιχη αναμέτρηση θα έριχνε κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης! Έτσι πάρθηκε η απόφαση για μια διαφορετική μάχη με άρωμα... Λατινικής Αμερικής!

Ποιος θα κερδίσει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Κολομβία πρόκειται για μια από τις πιο σκληρές χώρες που έχουν περάσει ποτέ από ριάλιτι επιβίωσης! Γενικά οι Λατινομαμερικάνοι είναι πολύ σκληροί σαν λαοί και σίγουρα φαντάζουν ως ένα μεγάλο φαβορί απέναντι στα δικά μας παιδιά!

Ο σημερινός στίβος μάχης δεν είναι τόσο δύσκολος όσο άλλοι που έχουμε δει στο Survivor και είναι λογικό πως η πιο δυνατή ομάδα θα έχει και τον πρώτο λόγο! Οπότε τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα σήμερα για Διάσημους και Μαχητές! Προσοχή, αυτό δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά σίγουρα πολύ δύσκολα θα ανατραπεί!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine,gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share