Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2: Γκρίνια! Βαρέθηκαν να... χάνουν συνέχεια οι Διάσημοι! - "Οταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, πας στο ξενοδοχείο και..." (video)

Δεν αντέχουν άλλο!

20 Μαΐου 2018 23:38
Survivor 2: Γκρίνια! Βαρέθηκαν να... χάνουν συνέχεια οι Διάσημοι! -

Βαρέθηκαν να χάνουν οι Διάσημοι! Οι απανωτές ήττες τους έχουν γκρεμίσει την ψυχολογία! Από που να το πιάσουν το θέμα και που να το αφήσουν για να το λύσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Καμάκι! Γυάλισε το μάτι του Νάσου! - Η εντυπωσιακή παρουσία που τον εντυπωσίασε! (video)

Ο Χάρης Γιακουμάτος, έδωσε τη δική του εξήγηση για την πεσμένη του απόδοση μετά την μετακίνηση του στην ομάδα των Διασήμων: "Είχα μάθει τις φωνές των Μαχητών να μου δίνουν οδηγίες και των Διαήμων να τις αγνοώ! Τώρα πρέπει να κάνω το αντίθετο!" είπε τόσο on camera όσο και στους καινούριους του συμπαίκτες!

Ο Γιάννης Τσίλης εξέφρασε την ενόχληση του για την στάση των αντιπάλων: "Η έπαρση που βλέπω από την αντίπαλη ομάδα. Δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο πας στο ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο είναι κλειστό. Θα γυρίσει όλο αυτό...! "

Ενώ οι δυο δυνατές παίκτριες Κατερίνα και Μελίνα έχουν αρχίσει και κουράζονται από τη... χασούρα αφού θεωρούν πως οι δυο τους σηκώνουν την ομάδα στις πλάτες τους και δεν έχουν ούτε καν τη στήριξη του πάγκου όταν αγωνίζονται!

Εμείς ένα θα πούμε... Ωχ...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share