Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το απίθανο σημερινό (20/05) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

20 Μαΐου 2018 13:25
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το απίθανο σημερινό (20/05) έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Το κλίμα στην κοινή παραλία των δύο ομάδων είναι κάκιστο από την μέρα που άλλαξαν οι ομάδες, με τους πρώην Μαχητές να βρίσκονται σε κόντρα με τους πρώην συμπαίκτες τους! Τι πραγματικά ισχύει;

Σήμερα, μετά από 2 ημέρες το Survivor και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο! Απόψε λοιπόν θα έχουμε ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα του φετινού Survivor, που πιθανότατα θα συνδιάζεται με ταξίδι και πιθανόν με κάποια συναυλία, μαζί φυσικά με το έπαθλο άνεσης!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Και σήμερα λοιπόν έχουμε ένα βάναυσο αγώνισμα με πολύ... πόνο! Οι δύο ομάδες καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε ένα αγώνισμα με επαφή με το νερό και σχετικά... βατό στόχο! Οπότε η ταχύτητα και απόψε παίζει ρόλο!

Γι' αυτό φαβορί είναι οι Μαχητές που έχουν αποδείξει πως τουλάχιστον στους άνδρες είναι ένα κλικ πιο μπροστά με Ηλίνα, Νικόλα, Πάνο και Νικόλα να είναι ασταμάτητοι απέναντι σε Τσίλη, Μουρούτσο και Χάρη! Θα καταφέρουν οι Διάσημοι ωστόσο να κάνουν την ανατροπή; Γι' αυτό θα σας ενημερώσει το Athensmagazine.gr με την κλασική του διαρροή που θα ακολουθήσει μέσα στην μέρα!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share