Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Ξεκαθαρίσματα! Βγήκαν “μαχαίρια” στο συμβούλιο! Πανικός μπροστά στον έκπληκτο Τανιμανίδη... (video)

Μπάχαλο!

17 Μαΐου 2018 00:48
Survivor 2: Ξεκαθαρίσματα! Βγήκαν “μαχαίρια” στο συμβούλιο! Πανικός μπροστά στον έκπληκτο Τανιμανίδη... (video)

Όλα τα θέματα έπεσαν στο τραπέζι.... του συμβουλίου! Από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε; Το πρώτο συμβούλιο αποχώρησης μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν γεμάτο ξεκαθαρίσματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γυάλισε το μάτι της! - Ετοιμοπόλεμη η Βιργινία να... "τσακίσει" τους πρώην της! (video)

Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα τα θέματα...

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ξεκαθάρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργήθεί με τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς του τώρα που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα. Οι δυο τους, μίλησαν και έλυσαν το θέμα! Ο Νάσος όμως, εκτός από την Κατερίνα, ξεκαθάρισε τη θέση του και στους υπόλοιπους παλιούς του συμπαίκτες και τους τόνισε πως βλέπει το παιχνίδι ως... παιχνίδι!

Το δεύτερο θέμα που αναφέρθηκε ήταν το... παγωμένο κλίμα ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και τον Ηλία Γκότση. Οι δυο παίκτες απομακρύνθηκαν μετά την αλλαγή των παικτών, κάτι που είχε ενοχλήσει πολύ τον Ηλία. Ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως προσπάθησε να την πλησιάσει αλλά εκείνη απομακρύνθηκε. Η Μελίνα δικαιολογήθηκε πως απλά ήταν κακό το.. timing!

Κάτι μας λέει, πως αυτή η κόντρα, δεν λύθηκε και θα την ξαναβρούμε μπροστά μας...


Μετά από αυτό, ο Ηλίας άφησε υπονοούμενα για κάποιον παίκτη που έκανε κακό στην ομάδα των Μαχητών και πως ήταν... ανακατωσούρας και ευθύνεται για το άσχημο κλίμα που υπήρχε. "Μυγιάστηκε" ο Χάρης Γιακουμάτος και ζήτησε ξεκάθαρη απάντηση...

Και αυτή η κόντρα θα έχει πολύ συνέχεια...

Το τελευταίο θέμα που συζητήθηκε ήταν η σχέση μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Εύης Σαλταφερίδου.

Η Εύη είπε πως την έχει ενοχλήσει που έχουν απομακρυνθεί οι δυο τους και ζήτησε τον... λόγο από την Κατερίνα!

Η παίκτρια των Διασήμων έδωσε την απάντηση της φυσικά και εξήγησε πως με την Εύη θα κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού σίγουρα όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να στηρίξει την ομάδα της και τους καινούριους παίκτες και να φτιάξει το κλίμα μεταξύ τους ώστε να έχουν καλύτερες αποδόσεις στους στίβους μάχης.

Λέτε το "ψυχρό" κλίμα ανάμεσα στις δυο παίκτριες να αποτελεί παρελθόν; Θα φανεί!

Δείτε τα αποσπάσματα:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share