Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Survivor 2: “Έχω στεναχωρηθεί με την Δαλάκα αλλά όπως μου έχει πει και ο Νάσος....” - Από φίλες, άσπονδοι εχθροί Κατερίνα – Εύη; (video)

Σπόντα...

16 Μαΐου 2018 22:14
Survivor 2: “Έχω στεναχωρηθεί με την Δαλάκα αλλά όπως μου έχει πει και ο Νάσος....” - Από φίλες, άσπονδοι εχθροί Κατερίνα – Εύη; (video)

Μετά τις αλλαγές των ομάδων οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί! Ο λόγος για τις Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου. Οι δυο παίκτριες είχαν έρθει κοντά και έκαναν στενή παρέα στην παραλία μέχρι τη στιγμή που η Εύη Σαλταφερίδου “μετακόμισε” στην ομάδα των Μαχητών...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γυάλισε το μάτι της! - Ετοιμοπόλεμη η Βιργινία να... "τσακίσει" τους πρώην της! (video)

“Κρατάνε λάθος στάση οι τωρινοί Διάσημοι γιατί αυτό το παιχνίδι έχει κανόνες και εμείς τους ακολουθούμε! Θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστές στο παιχνίδι και στην παραλία να κάνουμε παρέα όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μισοί έχουν φύγει από δω και οι άλλοι μισοί από εκεί από τη στιγμή που ήμαστε τα ίδια άτομα με διαφορετική δομή. Έχω στεναχωρηθεί με την Κατερίνα. Όπως έχει πει και ο Νάσος στην πορεία θα φανούν οι φιλίες. Όταν βλέπω όμως ότι δεν είμαστε όπως πριν με ενοχλεί λίγο αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως οκ είναι ένα παιχνίδι, δεν πειράζει....” είπε η Εύη για την πρώην κολλητή της φίλη.

Μόλις τρεις μήνες κράτησε η φιλία τους... Δεν το λες και πολύ....

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share