Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2: Περαστικά τους! - “Καρφώνουν” ανελέητα ο ένας τον άλλον! Πανικός στις ομάδες... Τι συμβαίνει με τους παίκτες; (video)

Δεν σας προλαβαίνουμε!

16 Μαΐου 2018 21:51
Survivor 2: Περαστικά τους! - “Καρφώνουν” ανελέητα ο ένας τον άλλον! Πανικός στις ομάδες...  Τι συμβαίνει με τους παίκτες; (video)

Πρώτος αγώνας ασυλίας μετά τις... μεταγραφές και οι παίκτες “καρφώνουν” ο ένας τον άλλον! Και οι δυο ομάδες θέλουν να αποδείξουν το πόσο δυνατές έχουν γίνει μετά τις αλλαγές και ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη στιγμή από τον αγώνα ασυλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γυάλισε το μάτι της! - Ετοιμοπόλεμη η Βιργινία να... "τσακίσει" τους πρώην της! (video)

Οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν σκληρά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία! Πριν όμως τον στίβο μάχης, κοντράρονται στο ποιος θα πετάξει τα περισσότερα “καρφιά” στον αντίπαλο!

“Εχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας και από την στιγμή που άλλαξε η σύνθεση των ομάδων ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ γιατί όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα.” είπε ο Γιάννης Τσίλης για την ομάδα του.

Η Μελίνα Μεταξά, έβγαλε... σιγουριά με τη δήλωση της: “Απ'οταν αλλάξαμε ομάδες ο ανταγωνισμός έχει απογειωθεί. Το έχουμε πάρει πολύ προσωπικά ενώ ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι. Σίγουρα πάντως... θα κερδίσουν οι Διάσημοι!”

Ενώ στην Κατερίνα Δαλάκα ξύνησαν... μνήμες με τη νέα αυτή κατάσταση: “Το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες όπως στις πρώτες μέρες στο Survivor. Θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε!”

Λίγο αργότερα, και με αφορμή τον σημαντικό αγώνα η Μελίνα... “ξαναχτύπησε'! “Είναι τόσο έντονοι χαρακτήρες που αν χάσουν ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ψηφίσουν! Οπότε... Περαστικα τους αν χασουν!” είπε με το γνωστό μειδίαμα της!

Χαλαρώστε λίγο βρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνουμε!

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share