Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Μαΐου 2018 09:46
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι!

Ανατρεπτικό είναι το Survivor μετά τις τελευταίες αλλαγές και εξελίξεις με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και να δίνουν μεγάλα ντέρμπι ώστε να κερδίσουν τα έπαθλα!

Ένα τέτοιο ντέρμπι είχαμε και χτες με τους Διάσημους τελικά να καταφέρνουν να κερδίζουν με 10-8 των Μαχητών και να μιλάνε για πρώτη φορά στο τηλέφωνο με φίλους τους! Ένα ξεχωριστό έπαθλο που τους ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία! Σήμερα όμως τα ψέματα τελειώνουν και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Για πρώτη φορά λοιπόν απόψε, από την μέρα που άλλαξαν οι ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές μάχονται για την ασυλία! Γιατί περιθώρια για υποθέσεις δεν μπορούμε να κάνουμε, ειδικά για τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Το σημερινό αγώνισμα δεν διαφέρει κατά πολύ και από τα προηγούμενα, αφού υπάρχουν τα κλασικά εμπόδια, η επαφή με το νερό αλλά και ένας αρκετά δύσκολος στόχος!

Όσο για την ομάδα που κερδίζει! Η διαρροή είναι 100% επιβεβαιωμένη και μπορείτε να την ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Άλλαξε η άποψή σας για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο μετά την αλλαγή ομάδας και... συμπεριφοράς;

Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Εδώ θα γίνει μάχη! Ατομικές ασυλίες δεν γνωρίζουμε ποιοι θα πάρουν! Φαβορί είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει εξασφαλίσει τις 2 τελευταίες! Σε καμία περίπτωση όμως Δαλάκα και Μελίνα δεν θα είναι υποψήφιες! Το πιο πιθανό είναι να δούμε μια 3αδα Τσεπάνη, Βιργινία και Μουρούτσο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share