Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκάλυψη: Το μεγάλο ψέμα της Δαλάκα για την μη επιλογή παίκτη!

Τρομερό παρασκήνιο από το έκτακτο συμβούλιο!

14 Μαΐου 2018 11:26
Survivor - αποκάλυψη: Το μεγάλο ψέμα της Δαλάκα για την μη επιλογή παίκτη!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας κάνει ακόμα μια αποκάλυψη γύρω από το Survivor!

Χτες αλλάξανε τα πάντα με τις ομάδες να δημιουργούνται από την αρχή με νέους Διάσημους και νέους Μαχητές! Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης έφτιαξαν από την αρχή τις δύο ομάδες με τις εκπλήξεις να είναι πολλές! Μια εξ' αυτών ήταν και ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν επέλεξε τον Νικόλα Αγόρου παρότι είναι φίλοι πριν το Survivor!

Η αθλήτρια των Διασήμων μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη αν στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να επιλέξει κάποιον παίκτη είπε πως ναι και πως αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νικόλα Αγόρου! Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ξενέρωσε τρελά η Μελίνα που πήγε στους Διάσημους!

Γιατί απλούστατα η Κατερίνα Δαλάκα είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον Νικόλα Αγόρου και δεν το έκανε! Συγκεκριμένα όταν επέλεξαν τον τρίτο παίκτη και είχε την ευκαιρία να πάρει κάποιον από την αντίπαλη ομάδα τότε ο Ηλίας επέλεξε τον Νάσο Παπαργυρόπουλος και ενώ όλοι περίμεναν η Κατερίνα να διαλέξει τον Νικόλα επέλεξε τον Χάρη Γιακουμάτο! Οπότε η δικαιολογία πως δεν είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον φίλο της δεν ισχύει! Τι άλλο παίζει; Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share