Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στον αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε;

14 Μαΐου 2018 08:45
Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στον αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor μετά το... ανακάτεμα και την σύνθεση των δύο νέων ομάδων και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από την παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες αμέσως μετά την σύνθεση των νέων ομάδων σας μεταφέραμε την διαρροή σχετικά με το ποια ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα και όπως κάθε μέρα επιβεβαιωθήκαμε λίγο αργότερα!

Σήμερα Διάσημοι και Μαχητές αφήνουν την αντιπαλότητα στην άκρη αφού υπάρχει αγώνισμα με αντίπαλο την Ρουμανία! Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο χώρες καταφέραμε να επικρατήσουμε και να πανηγυρίσουμε ένα σημαντικό έπαθλο για τους παίκτες μας!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr είναι και πάλι εδώ να σας μεταφέρει το παρασκήνιο! Το σημερινό αγώνισμα που καλούνται να μπουν οι παίκτες είναι από τα πιο δύσκολα που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Οι παίκτες καλούνται να περάσουν μέσα από νερό και να καβαλήσουν κάποια σχοινιά! Θα τα καταφέρουν;

Από την άλλη, οι Ρουμάνοι θέλουν την εκδίκηση για την τελευταία τους ήττα, αποτελούν μια πολύ δυνατή ομάδα ενώ πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι το φαβορί για απόψε, αφού το αγώνισμα τους ταιριάζει περισσότερο! Προσοχή δεν πρόκειται για διαρροή, αλλά για αρχικό συμπέρασμα από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Ποιοι παίκτες μας παίζουν;

Όπως βλέπουμε από τα πλάνα λοιπόν σίγουρα σήμερα θα αγωνιστούν για την χώρα μας η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, ο Νικόλας Αγόρου, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μιχάλης Μουρούτσος!

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share