Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/05) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

10 Μαΐου 2018 16:52
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/05) έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει ενημερώσει για τα πάντα γύρω από το παρασκήνιο από τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο!

Σήμερα λοιπόν ακόμα μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της με την καθιερωμένη αποχώρηση! Οι Διάσημοι χτες έχασαν την ασυλία και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σώζων, Νάσος και Μιχάλης; Ποιος θα αποχωρήσει; Θα το μάθουμε αργότερα με νέο διαρροή!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Διάσημοι και Μαχητές καλούνται απόψε να βγάλουν πέρα έναν από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης, όπου το σημερινό αγώνισμα είναι πιο ομαδικό απο πότε, καθώς δύο παίκτες θα συνεργάζονται για να φέρουν έναν πόντο στην ομάδα!

Μετά από πολύ καιρό λείπει η επαφή με το νερό ενώ χρειάζεται αρκετή δύναμη! Με την υπάρχουσα κατάσταση πάντως δεν βρίσκουμε κάποιον τρόπο με τον οποίο να μπορέσουν να επικρατήσουν οι Διάσημοι, οπότε και για σήμερα δίνουμε φαβορί τους Μαχητές! Τώρα αν επιβεβαιωθούμε ή όχι θα πρέπει να περιμένετε την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr μέσα στις επόμενες ώρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεφτίλα! Ο Χάρος πιάνει τα @@@@ του μπροστά στην Εύη! (video)

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το Athensmagazine.gr θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το 5λεπτο του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share