Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Μαΐου 2018 09:30
Survivor - Διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει!

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ποιος αποχωρεί απόψε;

Οι Διάσημοι χτες για ακόμα μια φορά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία με αποτέλεσμα οι γυναίκες της παρέας να εξασφαλίσουν τις ατομικές ασυλίες και οι άνδρες, πλην του Γιάννη Τσίλη, να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Σώζων, Μιχάλης και Νάσος βρέθηκαν χτες το βράδυ στην διάθεση του κοινού το οποίο και αποφάσισε!

Αρχικά, για ακόμα μια φορά, πανηγυρικά πρώτος αναδείχθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο! Ποιος φεύγει τελικά; Το ντέρμπι είναι μεγάλο και οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για μεγάλη μάχη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν ξέρω πως θα ζήσει ο αδελφός μου τώρα": Συγκλονίζει η αδελφή του οδηγού της νταλίκας!

Μάλιστα αυτό που φαντάζει το πιο πιθανό είναι τελικά και η μεγάλη έκπληξη! Ο Σώζων δίνει μεγάλη μάχη με τον Μιχάλη και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη...

Προσοχή, δεν πρόκειται για διαρροή, αλλά για αρχικές πληροφορίες, αλλά και ενδείξεις από την ψηφοφορία που έχει διοργανώσει και το Athensmagazine.gr! Τα γυρίσματα του επεισοδίου έχουν ολοκληρωθεί πριν από λίγο στον Άγιο Δομίνικο και το Athensmagazine.gr μόλις μάθει την δεδομένη διαρροή θα σας την ανακοινώσει!

Πάντως κρατάτε πως ένας εκ των Σώζοντα και Μιχάλη έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share