Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 2: Γκάφα Μουρούτσου! Η αδιανόητη ατάκα για την Χριστίνα Μπόμπα που έφερε αμηχανία στον Σάκη! (βίντεο)

Καλύτερα να μασάς...

24 Απριλίου 2018 00:43
Survivor 2: Γκάφα Μουρούτσου! Η αδιανόητη ατάκα για την Χριστίνα Μπόμπα που έφερε αμηχανία στον Σάκη! (βίντεο)

Η γυναίκα του Σάκη αμα τον βλέπει να μιλάει με άλλη γυναίκα του κάνει σκηνή... ζήλειας! Αδιανόητη ατάκα του Μουρούτσου για την Χριστίνα Μπόμπα!

Η λέξη που έπρεπε να περιγράψει ο Μιχάλης Μουρούτσος στον Γιάννη Τσίλη του ήταν η "ζήλεια" και το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν η Χριστίνα Μπόμπα!

"Η γυναίκα του Σάκη άμα τον βλέπει να μιλάει με άλλη γυναίκα του κάνει;;;" λέει στον συμπαίκτη του και εκείνος απάντησε αμέσως: "Ζήλεια!"!

Ο Σάκης Τανιμανίδης γουρλωσε τα μάτια σαν να μην πίστευε αυτό που μόλις είχε ακούσει!

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο τέλος, ο παρουσιαστής τους κράτησε δίπλα του και απευθυνόμενος στον Μιχάλη του είπε: "Η γυναίκα του Σάκη; Κατ'αρχάς πρέπει να σου πω ότι δεν κοιτάω άλλες γυναίκες!".

Ο Μουρούτσος προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα και απάντησε: "Ούτε η γυναίκα σου ζηλεύει όμως!" για να πάρει... "πληρωμένη απάντηση από τον Σάκη: "Αφού δεν κοιτάω άλλες γυναίκες! Εσύ κοιτάς άλλες γυναίκες; Γιατί όταν είδα την λέξη, λεω θα πέσει η Λάουρα στο τραπέζι!".

Ο Γιάννης Τσίλης με τη σειρά του έκανε προσπάθεια να βγάλει τον φίλο του από την άβολη θέση λέγοντας: "Υποθετικά μιλούσε..." αλλά η γκάφα είχε γίνει...

Δείτε το video:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share