Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Το "κάρφωμα" της Εύης στον Χάρο, τα νεύρα της Ροδάνθης και η ξεχωριστή εμπειρία των Διάσημων με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

23 Απριλίου 2018 08:05
Survivor: Τι είδαμε χτες; Το

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Την δικιά τους εκδοχή έδωσαν η Έυη Σαλταφερίδου και ο Γιάννης Τσίλης για την αποχώρηση της Φελίσια Τσαλαπάτη.

Οι δυο παίκτες των Διασήμων, ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσαν on camera πως...

...το κοινό την ψήφισε προς αποχώρηση επειδή ήταν... καινούρια!

Χαρακτηριστικά η Εύη δήλωσε: "Στο συμβούλιο χθες αποχώρησε η Φελίσια... Δεν το περίμενα γιατί εγώ την γνώρισα και ήξερα πόσο έξω καρδιά άτομο είναι και πόσο βελτιώνεται στα αγωνίσματα. Βεβαίως και παίζει ρόλο ότι οι άλλοι δυο παίκτες είναι πάρα πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι οπότε δεν γίνεται να μην τους υποστηρίζουν παραπάνω..."

Από τη μεριά του ο Γιάννης Τσίλης είπε: "Την αποχώρηση της Φελίσιας την περίμενα, περίμενα ότι το κοινό θα ψήφιζε την Ροδάνθη για να μείνει..." Δείτε το video με τις δηλώσεις των παικτών στο Athensmagazine.gr:

Τα χώνει πάλι ο Χάρος αλλά αυτή τη φορά ούτε στον Στέλιο Κρητικού αλλά ούτε στην... "αδυναμία" του Εύη Σαλταφερίδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Απριλίου;

Αυτή τη φορά τα έβαλε με τους...Νάσο Πάπαργυρόπουλο και Μιχάλη Μουρούτσο! Τι συνέβη όμως και ο Σώζων τους τα "χώνει"; Με αφορμή την αποχώρηση της Φελίσια Τσαλαπάτη από την ομάδα των Μαχητών, οι παίκτες είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα γύρω από την κατσαρόλα για το ποιος βοηθάει στην καλύβα και τι προσφέρει ο καθένας.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, με αφορμή αυτή τη συζήτηση δήλωσε πως: "Εκτός από τον Στέλιο και τον Γιάννη που έχουν κάποιες στάνταρ δουλειές που κάνουν και εμένα που κάνω τις υπόλοιπες βοηθητικές, τα άλλα δυο αγόρια, τον Νάσο και τον Μιχάλη, τα βλέπω λίγο εξαφανισμένα, αλλά και από την βοήθεια από τις βασικές δουλειές, ξύλα, καρύδες, καθαριότητα...."Λέτε να έχουμε νέες κόντρες στην παραλία των Διασήμων; Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

Εγραψε τη δική της ιστορία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor! Οι Διάσημοι, αρκετά συχνά αναφέρονται στην Κωνσταντίνα.

Αυτή τη φορά όμως, η αναφορά δεν ήταν από τους παίκτες με τους οποίους μοιράστηκε την παραλία αλλά από τους αντιπάλους!

Η Μελίνα Μεταξά, σε μια σύζητηση που είχε ανοιχτεί εντός της καλύβας τους γύρισε στην Ροδάνθη και της είπε: Ροδ! Το σκορ της Σπυροπούλου θα το σπάσεις!" αναφερόμενη στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση που είχε η Σπυροπούλου και κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι.

"Ελπίζω να μην χρειαστεί" απάντησε η νεαρή Μαχήτρια μουδιασμένη...Τι εννοούσε η παίκτρια άραγε; Μήπως θα βγάλουν πάλι τη Ροδάνθη στη... σέντρα; Δείτε το video στο Athensmagazine.gr και κρίνετε:

Δύσκολος ο αποψινός στίβος μάχης και ιδιαίτερα απαιτητικός!

Η σειρά της Εύης Σαλταφερίδου με αντίπαλο την Μελίνα Μεταξά! Ενώ η Εύη έχει δώσει τον καλύτερο της εαυτό τελικά δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη από την Μαχήτρια Μεταξά.

Και ενώ η παίκτρια επιστρέφει στον πάγκο όπου την υποδέχονται οι υπόλοιποι, έρχεται μια υπόδειξη του Σώζων που προκάλεσε το ξέσπασμα της!

"Βγαίνεις εδώ και γελάς! Τι γελάς;" της είπε ο Χάρος δείχνοντας ένα σημείο της παραλίας.

"Σώζων, σε παρακαλώ!Μην ασχολείσαι με το τι κάνω!" του απάντησε έξαλλη και λαχανιασμένη αφού μόλις είχε τελειώσει τον αγώνα της στην πίστα!

"Εχω πεθάνει και μου λες γιατί γελάω;" συνέχισε εκτός εαυτού η Εύη στον αποσβωλομένο Χάρο που δεν περίμενε το ξέσπασμα αυτό μάλλον! Δείτε το video στο Athensmagazine.gr

Το youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του, λίγο πριν το επεισόδιο σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον spoiler ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο άνεσης...

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Πάλεψαν με νύχια και με δόντια και οι δυο ομάδες αλλά μια βγήκε νικήτρια!

Αυτοί που κατάφεραν και κέρδισαν και τα κρεβάτια αλλά και το πλυντήριο με το απορρυπαντικό ήταν οι Διάσημοι με σκορ 10-5! Δείτε το video στο Athensmagazine.gr

Αλλη μια ήττα απόψε για τους Μαχητές!

Έχασαν για άλλη μια φορά το έπαθλο άνεσης με σκορ 10-5 και αυτό "στοίχισε" πολύ στον Νικόλα Αγόρου που πέταξε τα "καρφιά" κατά των τραυματισμένων Διασήμων.

Χαρακτηριστικά είπε: "Και εμείς είμαστε τραυματισμένοι, και εμείς αγωνιζόμαστε με τραυματισμούς, σε καθημερινή βάση, άσχετα που δεν το λέμε και δεν το αναφέρουμε γιατί ήρθαμε εδώ για να αγωνιζόμαστε! Και δεν είναι στο πρόγραμμα να είμαστε τραυματισμένοι και να το λέμε και να ασχολούμαστε με αυτό!" Δείτε το video με το "καρφί" του Νικόλα Αγόρου στο Athensmagazine.gr

Ενα διαφορετικό παιχνίδι είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες μετά το αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης.

Το παιχνίδι απαιτούσε συγκέντρωση, ηρεμία, στόχο και δυνατά χέρια...

Οι συνεχόμενες ήττες και η πείνα έχουν φέρει πολύ γκρίνια στους Μαχητές! Η Ροδάνθη Καπαρού για τους συμπαίκτες της είναι ο αδύναμος κρίκος που τους στερεί τα έπαθλα φαγητού γι'αυτό και την έχουν βγάλει προτεινομένη 4 φορές.

Στο σημερινό παιχνίδι που είχε ως έπαθλο φαγητό και συγκεκριμένα λαχταριστά λαχματζούν, η Ροδάνθη ζήτησε να παίξει.

Στον πρώτο της αγώνα απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα δεν ακτάφερε να κερδίσει αλλά ούτε και στον δεύτερο με αντίπαλο την Εύη Σαλταφερίδου.

Οσο έπαιζε η νεαρή παίκτρια των Μαχητών, και τις δυο φορές, οι συμπαίκτες της, φώναζαν και τις έκαναν συνεχώς υποδείξεις.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ροδάνθης Καπαρού η οποία τους φώναξε: "Μην μου μιλάτε!"

Η ένταση συνεχίστηκε και στον πάγκο των Μαχητών όπου με την καίρια και χιουμοριστική παρέμβαση του Χάρη που είπε: "Σαν το cross το πήγαινες! Έτσι σούζα!" η ένταση ξεσπασε και όλοι έσκασαν στα γέλια!

Ακόμα και η εκνευρισμένη Ροδάνθη έσκασε χαμόγελο...Δείτε το video με τους δυο αγώνες της Ροδάνθης Καππαρού και την χιουμοριστική παρέμβαση του Χάρη Γιακουμάτου στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έλα στην θέση μου»: Ο Βλάσης "πιάνει" την Ρενάτα να φιλιέται με τον.... Όσα θα δούμε σήμερα, 23/4

Μετά από πολλές συνεχόμενες ήττες και ακόμα περισσότερη πείνα, οι Μαχητές κέρδισαν επιτέλους ένα έπαθλο φαγητού! Το παιχνίδι φάνηκε ότι τους "πήγαινε" περισσότερο...αφού οι παίκτες έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν στόχο και αρκετά δυνατά χέρια!

Το ματς έληξε με σκορ 10-8 και οι παίκτες ξέσπασαν σε φωνές με αγκαλιές και φιλιά και φυσικά αυτό που φώναζαν όλοι ήταν: "ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕΕΕΕ!!!" Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δυστυχώς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στις ΗΠΑ και οι Διάσημοι κλήθηκαν να διαλέξουν έναν από τους αντιπάλους για να πάρει την θέση του και να τους συνοδέψει!

Ποιον πήραν μαζί τους;

Οι παίκτες μετά από ψηφοφορία που έκαναν επέλεξαν τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι "όνειρο ζωής" να παέι στην Αμερική.

Ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος ψήφισε και αυτός τον Νικόλα χαρακτηριστικά δήλωσε πως αν το παιδί του είχε ένα όνειρο ζωής και μπορούσε κάποιος να του το πραγματοποιήσει θα ήθελε να το κάνει!

Μετά από λίγη ώρα ο Χάρης Γιακουμάτος διάβασε στους συμπαίκτες του στην παραλία το γράμμα που πήρε από την παραγωγή και την ανακοίνωση πως ο Νικόλας θα συνοδεύσει τους Διασήμους στο Μιλγουόκι!

Ο Αγόρου έμεινε... "κάγκελο" με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευε στα αυτιά του.

Οι αντιδράσεις του από τους συμπαίκτες του; Διάφορες! Κάποιοι χάρηκαν και του το έδειξαν και κάποιοι άλλοι απλά κοιτούσαν ανέκφραστοι...Δείτε το video με την ψηφοφορία των Διασήμων:

Δείτε το video με την αντίδραση του Νικόλα Αγόρου:


Ενθουσιάστηκαν οι παίκτες του Survivor με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έπιασαν κουβέντα με τον Greek Freak ο οποίος τους ρώτησε για την εμπειρία του Survivor.

Οι παίκτες έκαναν πλάκα μαζί του, μοιράστηκαν εμπειρίες και στο τέλος όλοι δήλωσαν τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του και όλοι τόνισαν το πόσο ταπεινο παιδί είναι.

Η ερώτηση κλειδί ήρθε από τον Μιχάλη Μουρούτσο: "Σου λείπει η Ελλάδα;".

"Ναι, μου λείπει!" είπε ο Γιάννης.

Ο μπαρμπά Στρούμφ της παρέας, Στέλιος Κρητικός ήθελε να συγκρίνει το ύψος του μαζί του.. Και φυσικά ήταν σαν... μανιταράκι δίπλα στον πανύψηλο μπασκετμπολίστα!

Στο τέλος της συνάντησης τους έβγαλαν όλοι μαζί αναμνηστική φωτογραφία για να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή εμπειρία! Δείτε το video με την συνάντηση των παικτών με τον Greek Freak στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share