Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 2: Η επιλογή του Νικόλα στη θέση του Νάσου, ο "παγωμένος" Αγόρου και οι αντιδράσεις των συμπαικτών του... (video)

23 Απριλίου 2018 00:53
Survivor 2: Η επιλογή του Νικόλα στη θέση του Νάσου, ο

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δυστυχώς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στις ΗΠΑ και οι Διάσημοι κλήθηκαν να διαλέξουν έναν από τους αντιπάλους για να πάρει την θέση του και να τους συνοδέψει! Ποιον πήραν μαζί τους;

Οι παίκτες μετά από ψηφοφορία που έκαναν επέλεξαν τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι "όνειρο ζωής" να παέι στην Αμερική.

Ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος ψήφισε και αυτός τον Νικόλα χαρακτηριστικά δήλωσε πως αν το παιδί του είχε ένα όνειρο ζωής και μπορούσε κάποιος να του το πραγματοποιήσει θα ήθελε να το κάνει!

Μετά από λίγη ώρα ο Χάρης Γιακουμάτος διάβασε στους συμπαίκτες του στην παραλία το γράμμα που πήρε από την παραγωγή και την ανακοίνωση πως ο Νικόλας θα συνοδεύσει τους Διασήμους στο Μιλγουόκι!

Ο Αγόρου έμεινε... "κάγκελο" με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευε στα αυτιά του.

Οι αντιδράσεις του από τους συμπαίκτες του; Διάφορες! Κάποιοι χάρηκαν και του το έδειξαν και κάποιοι άλλοι απλά κοιτούσαν ανέκφραστοι...

Δείτε το video με την ψηφοφορία των Διασήμων:

Δείτε το video με την αντίδραση του Νικόλα Αγόρου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share