Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/04) το έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

22 Απριλίου 2018 11:34
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/04)  το έπαθλο άνεσης!

Το Survivor μετά από δύο μέρες επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά μας με ένα συναρπαστικό επεισόδιο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και το ίδιο θα κάνει και σήμερα!

Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα θα δούμε και την επίσκεψη των Διασήμων, μαζί με τον Νικόλα Αγόρου, στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι για την αναμέτρηση των play offs του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς!

Οι Survivors θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τον Έλληνα σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο και να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη τους! Από εκεί και πέρα όμως σήμερα έχουμε και αγώνισμα και μάλιστα ένα από τα πιο σημαντικό της εβδομάδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Ποιος κερδίζει σήμερα!

Αγώνας άνεσης λοιπόν σήμερα, με έναν αγώνισμα που χρειάζεται ιδιαίτερες επιδόσεις στην κολύμβυση και αρκετό στόχο! Οι Διάσημοι την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν σ' όλα τα έπαθλα των Μαχητών και οι 2οι σήμερα καλούνται να πάρουν την εκδίκησή του ενώ αναμένεται να φανούν πιο ανταγωνιστικοί, καθώς δεν θα αγωνιστεί η Φελίτσια, η οποία και αποχώρησε ενώ αν χρειαστεί να παίξει η Ροδάνθη θα είναι μόνο για μια φορά! Επίσης στις επάλξεις είναι και οι Νικόλας Αγόρου και Μελίνα Μεταξά και οι Μαχητές φαίνεται να έχουνε τον πρώτο λόγο για την νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες!

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένα ακόμα και το τελικό αποτέλεσμα θα το μάθουμε με την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr μέσα στην ημέρα! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο! Προς το παρόν δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share