Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Γουρλήδες ή όχι οι Διάσημοι στον αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πλάνα από το ματς που έδωσαν το παρόν! (photos+video)

Δείτε πρώτοι απ' όλους πλάνα από την παρουσία των Διασήμων στον αγώνα ΝΒΑ!

21 Απριλίου 2018 11:36
Survivor - Διαρροή: Γουρλήδες ή όχι οι Διάσημοι στον αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πλάνα από το ματς που έδωσαν το παρόν! (photos+video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών καθώς και από τις διαρροές σχετικά με το ποια ομάδα θα επικρατήσει σε κάθε επεισόδιο!

Σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει μια διαφορετική διαρροή! Οι Διάσημοι την περασμένη Πέμπτη κέρδισαν το ανεπανάληπτο έπαθλο να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αναμέτρηση για το play offs του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς!

Ήταν όμως γουρλήδες; Ναι, λοιπόν! Οι Διάσημοι κατάφεραν να δουν από κοντά και να πανηγυρίσου μια μεγάλη νίκη για τον Έλληνα σταρ! Μετά τις δύο ήττες τους στη Βοστώνη, η ομάδα του Μιλγουόκι σήκωσε κεφάλι συντρίβοντας τους αντιπάλους της με 116-92 και μείωσε σε 2-1 το «σκορ» της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κύπρο: Ραγίζει καρδιές η μάνα της 59χρονης - Έχασε το τέταρτο παιδί της!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα… φοβερό για να έρθει η νίκη. Τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (5/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες και 2 λάθη. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να πατήσει παρκέ για πάνω από 27 λεπτά, αφού το σκορ το επέτρεπε και είχε πέντε φάουλ.

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει παρακάτω και πλάνα από την αναμέτρηση που έδωσαν το παρόν οι Διάσημοι παίκτες του Survivor και θα μεταδοθεί μέσω ΣΚΑΙ τις επόμενες ημέρες! Φυσικά σε ένα γήπεδο που χωράει 30.000 θέσεις είναι δύσκολο να τους έπιασε κάπου η κάμερα!

Εμείς εξασφαλίσαμε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και σας τις παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share