Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Survivor 2: Χοντρός καβγάς! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι... (βίντεο)

19 Απριλίου 2018 23:43
Survivor 2: Χοντρός καβγάς! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι... (βίντεο)

Η ήττα έφερε... χοντρό καβγά! Ο Ηλίας παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους συμπαίκτες του! Ηλίας Γκότσης και Γιάννης Τσίλης είχαν μπει δυναμικά στον στίβο μάχης αφού το τεράστιο έπαθλο του ταξιδιού στην Αμερική ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δυο ομάδες.


Το σκορ στο 9-6 με τους Διασήμους να προπορεύονται! Μια άτυχη στιγμή με την μπάλα του Ηλία Γκότση έφερε την ήττα για την ομάδα των Μαχητών και το ξέσπασμα απέναντι στους συμπαίκτες του, αφού θεώρησε πως δεν τον βοήθησαν!

Η μπάλα του Ηλία είχε πάει πίσω από τους συμπαίκτες του και εκείνος έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να τη βρει και κατηγόρησε τους συμπαίκτες του ότι δεν τον βοήθησαν αφου δεν του υπέδειξαν που είναι ώστε να την πάρει πιο γρήγορα.

Η καθυστέρηση αυτή έδωσε χρονικό προβάδισμα και τη νίκη στον Γιάννη Τσίλη και αγανάκτησε τον Ηλία και φώναζε "ήμαρτον" στους συμπαίκτες του! Ήταν τόσο εκτός εαυτού που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους υπόλοιπους! Αφού κατάλαβε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν είπε δεικτικά στους άλλους να τον αφήσουν να ηρεμήσει!

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share