Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Panorama: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζει τι είπαν οι καινούργιοι παίκτες στους παλιούς! (βίντεο)

«Όταν είχε γράψει ο Σώζων στην κάλπη το "Ντίνα"»...

19 Απριλίου 2018 20:03
Survivor Panorama: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζει τι είπαν οι καινούργιοι παίκτες στους παλιούς! (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Panorama και μίλησε για όλους και για όλα. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ των άλλων απάντησε και για το αν είχε πληροφόρηση από κάποιον καινούργιο παίκτη για την δημοτικότητα της. Όσο για τον αν κάποιος έχει μεταφέρει τις αντιδράσεις του κόσμου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη γκάφα στη Λάρισα: 6 παραιτήσεις για το λάθος όνομα του φυλακισμένου Ελληνα στρατιωτικού

«Πριν έρθουν ήταν όλοι μαζί. Και δεν ήξεραν σε ποια ομάδα θα πάνε.... Πως το ξέρανε; Τους είχανε ντύσει με διάφορα όποτε κει αυτοί είχανε υποψιαστεί που μπορεί να πάνε- λόγω εταιριών.»

Η Κωνσταντίνα ανέφερε ότι κάποιος από τους τρεις παίκτες που είχε πάρει η ομάδα των Διασήμων, μετέφερε τις αντιδράσεις του κόσμου για τους Μαχητές- με την Κωνσταντίνα να ρωτάει τον συγκεκριμένο παίκτη ν θα τα έλεγε στους ίδιους- με τον καινούργιο παίκτη να λέει "όχι". Η παρουσιάστρια, είπε ότι οι παίκτες δεν ήταν προετοιμασμένοι για το που θα πάνε.

«...Και δεν ξέρεις είναι αλήθεια- δεν είναι αλήθεια; Μήπως είναι παραποιημένα; Δηλαδή εμάς μας είχαν πει "Σας συμπαθούνε όλοι". Το όλα καλά είναι το τυπικό. Λες εντάξει μην φέρουμε τα παιδιά σε δύσκολη θέση- όποτε δεν μπήκαμε σε τέτοια μονοπάτια.»

«Σε έμενα προσωπικά δεν μου είπαν... δηλαδή όταν είχε γράψει ο Σώζων στην κάλπη το Ντίνα- παραξενεύτηκα. Σας το λέω με όλη την ειλικρίνεια. και με παρεξένεψε και κάτι ακόμη. όταν είχε έρθει το έπαθλο επικοινωνίας και μου 'χαν βάλει μαζί με έπαθλο να πάρεις και το στέμμα... το σκεφτόμουν όλη μέρα και λένε (οι άλλοι) που ρώτησα μου είπαν "Μάλλον είσαι όμορφη και το είπαν σαν καλλιστεία"»

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share