Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή Vol.2: Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor!

Spoiler: Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

19 Απριλίου 2018 10:35
Survivor - Διαρροή Vol.2: Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor!

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor και το Athensmagazine,gr, για ακόμα μια φορά, σας έχει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Πριν από την αποχώρηση όμως έχουμε ένα αγώνισμα για το κορυφαίο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ και από τους δύο κύκλους τους Survivor! Συγκεκριμένα σήμερα η νικήτρια ομάδα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των play offs του NBA ανάμεσα στις Μπόστον Σέλτικς και Μιλγουόκι Μπακς και φυσικά θα απολαύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο αυτό; Το Athensmagazine,gr σας έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσίασε πριν από λίγο! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Καλά τα έπαθλα, καλή η διασκέδαση όμως απόψε έχουμε αποχώρηση! Οι Μαχητές χτες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία και αναγκάστηκαν να δώσουν 3 υποψηφίους προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Ποιος φεύγει σήμερα από το Survivor!

Το Athensmagazine.gr σας ενημερώνει πως πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αποχώρησης και σας έχουμε το παρασκήνιο! Για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε ντέρμπι ανάμεσα και στους τρεις υποψηφίους! Αυτός που κατάφερε ωστόσο να ξεχωρίσει έστω και ελάχιστα ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, ο οποίος παραμένει κάτοικος Αγίου Δομινίκου!

Επομένως η παραμονή στο ριάλιτι κρίνεται ανάμεσα στις δύο πιο αδύναμες παίκτριες των Μαχητών! Ροδάνθη και Φελίτσια παίζουν πόντο - πόντο! Η πρώτη φαίνεται να έχει χάσει την δυναμική του κοινού που είχε σε προηγούμενες ψηφοφορίες και φαίνεται να έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα προς την... έξοδο! Ωστόσο την σίγουρη διαρροή θα την έχουμε σε λίγες ώρες και φυσικά το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει πρώτο από όλους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share