Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Τρομερή αποκάλυψη από τον Βασάλο για το περσινό Survivor! Ο τσακωμός του με παίκτη που δεν είδαμε ποτέ!

Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα»;

18 Απριλίου 2018 20:15
Survivor Πανόραμα: Τρομερή αποκάλυψη από τον Βασάλο για το περσινό Survivor! Ο τσακωμός του με παίκτη που δεν είδαμε ποτέ!

Στην εκπομπή Survivor Panorama, έκανε μια αποκάλυψη ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το περσινό ριάλιτι επιβίωσης που δεν ήξερε κανείς!

Με αφορμή την διαφωνία του Στέλιου Κρητικού και του σώζων Παλαίστρου Χάρου- ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε σε ένα πρώην συμπαίκτη του που έκανε όλη την ώρα την ίδια παρατήρηση στο στίβο μάχης και τον ενοχλούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Το "στημένο" αγώνισμα, η ομάδα που χάνει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είπε: « Θα σου πω εγώ τι έχει γίνει προσωπική εμπειρία. Έριχνα στόχο και είχα ένα συμπαίκτη μου- ο οποίος προσπαθούσε να με κατευθύνει με λάθος τρόπο και επέμενε με μια λέξη την Έλεγε συνέχεια και μου χτύπαγε στον εγκέφαλο. " λίγο πιο ψιλοκρεμαστά"....βπέβαια δεν ακούστηκε λέω " Σκάσε ρε...." και σταματάει και το πετυχαίνω και κερδίζουμε!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share